Ciprian Marica rupe tăcerea despre SCANDALUL AMOROS de la CLUJ. Ce se întâmplă ACUM cu FAMILIA LUI

Ciprian Marica, în prezent patron al celor de la FC Farul Constanța, a vorbit în premieră despre incidentul petrecut în 2019, când a fost prins în flagrant în timp ce afla într-un hotel cu Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz.

02 sept. 2020, 17:42

Ciprian Marica şi Ana Muntean au fost surprinși în timp ce aflau la hotel chiar de către soțul încornorat. La bustul gol, acoperit doar de un prosop, fostul atacant încerca în zadar să-l liniștească pe soțul înșelat, cu care se cunoștea de dinainte.

Ciprian Marica, prins în FLAGRANT când „a marcat” la nora fostului boss al Transgaz. Au fost filmaţi chiar de soţul încornorat VIDEO

„O situație stânjenitoare pentru mine, o situație în care am greșit și în care nu trebuia să mă aflu. Nu am fost și nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Cert este că mi-am asumat. Am înțeles și am învățat din acest lucru. Consider că aceste lucruri mă privesc pe mine și pe familia mea. Am reușit să trecem peste și să depășim acest moment. Mai departe nu rămâne nimic de spus, că suntem suma lucrurilor pe care le facem și vreau să cred că nimeni nu-i perfect. Facem lucruri bune, dar și greșim. A fost un lucru greșit pe care mi l-am asumat!”, a spus Ciprian Marica la emisiunea online „Prietenii lui Ovidiu”, realizată de Ovidiu Ioaniţoaia.

Scandalul a avut loc vara trecută, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Actul de infidelitate al Anei Muntean pare să fie acum istorie, din moment ce cuplul a trecut peste acel episod. În prezent, Ciprian Marica se află într-o relație cu Ioana Marcu, o poveste de dragoste care durează de mai mulți ani. Cei doi au împreună doi copii.

Ciprian Marica, rege pe YouTube. Câţi oameni au văzut cum şi-a înşelat iubita cu soţia unui prieten VIDEO

Florin Muntean junior și Ana Muntean, părinții a doi copii, sunt în continuare împreună. În momentul în care cei doi s-au căsătorit, au fost cununați de către Rareș Bogdan, politician PNL.


loading...
Partenerii noștri