Ciprian Marica, şantajat cu celebra filmare în prosop. Suma imensă care i s-a cerut: „Am fost sunat şi mi s-a propus să cumpăr!”

Ciprian Marica susţine că i s-a propus să cumpere celebra filmare în care a fost prins cu altă femeie într-un hotel din Cluj-Napoca. Fostul fotbalist susține că i s-au cerut bani pentru ca acel video să nu fie făcut public.

25 nov. 2023, 15:09
Ciprian Marica, şantajat cu celebra filmare în prosop. Suma imensă care i s-a cerut: „Am fost sunat şi mi s-a propus să cumpăr!”
Ciprian Marica, şantajat cu celebra filmare în prosop. Suma imensă care i s-a cerut: "Am fost sunat şi mi s-a propus să cumpăr!"

Ciprian Marica, şantajat cu celebra filmare în prosop. Fostul atacant al echipei naţionale a fost surprins într-un hotel din Cluj-Napoca alături de Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz, cu care se pare că avea o aventură de mai mult timp. La un moment dat, Ciprian Marica iese din cameră, doar în prosop, fiind confruntat chiar de soţul încornorat, moment în care uşa se blochează şi el rămâne pe dinafară! Filmarea a fost făcută publică în 2019. Acum, fostul fotbalist a vorbit despre acest subiec la podcast-ul Anamariei Prodan.

Citeşte şi: Fosta amantă a lui Marica arată bombă! Cu ce se ocupă acum Ana Muntean. ”Nu am niciun fel de regret”

„Dacă eram bărbat, îmi era rușine că sunt bărbat, să mă pun în asemenea situații, să vin pe la uși. Dar mi s-a părut fabulos, și te aplaud încă o dată, că ai ieșit asumat la ușă și ai spus: „Ce vrei? Care e problema?”. Ce ai simțit în momentul ăla? Te-a amuzat? Sincer! Te-a amuzat momentul ăla sau, cumva, te-a speriat că ți-ar putea știrbi din bărbăție?”, l-a întrebat Anamaria Prodan pe Ciprian Marica.

„Au trecut ceva ani de atunci. Mulți ani. N-am ales şi n-am vrut să vorbesc despre asta niciodată pentru că, dacă aș spune realitatea, unii ar zice că… și-ar da cu părerea, hai să nu spunem într-un fel sau altul.  N-aș dori să dau apă la moară sau să continui chestia asta. Este vorba, iarăși, despre o nuanțare a situației și o amploare care, sigur, era pandemia, am înțeles-o atunci… cu toate că povestea era mult mai veche și arătată în momentul care trebuie”, a răspuns Ciprian Marica.

Citeşte şi: Ce au făcut Ioana Marcu şi Ciprian Marica, după episodul „prosopul”. Cuplul celebru la care au apelat cei doi atunci când au dat de necaz

„Nu eram căsătorit, nu aveam nici un contract cu cineva semnat… Bineînțeles că nu sunt mândru de ce am făcut, am și spus-o, mi-am și asumat public. Nu mi-aș fi dorit niciodată să apar public în situația aia. Nu a fost chiar o răzbunare, hai să nu-i spunem așa, dar s-au întâmplat niște lucruri care au dus la situația aia. Am fost sunat și mi s-a propus de multe ori să cumpăr filmarea aia, dar am preferat să nu o fac. Am zis: „Dă-o publicului!”, tocmai că nu am vrut să am ceva de ascuns niciodată. Am fost mereu asumat!”, a mai spus Ciprian Marica.

Ciprian Marica era la acea vreme într-o relaţie cu Ioana Marcu, alături de care este şi în prezent, cu care are doi copii. La rândul ei, Ana Muntean a fost iertată de soţ pentru infidelitate!