Fosta amantă a lui Marica arată bombă! Cu ce se ocupă acum Ana Muntean. ”Nu am niciun fel de regret”

Ana Muntean a devenit celebră în România, după ce în urmă cu aproape trei ani a fost surprinsă de soțul său într-o cameră de hotel din Cluj cu Ciprian Marica. Acum, se pare că femeia l-a uitat pe Marica și își vede liniștită de viață.

02 mai 2023, 09:56
Fosta amantă a lui Marica arată bombă! Cu ce se ocupă acum Ana Muntean. ”Nu am niciun fel de regret”
Fosta amantă a lui Marica arată bombă! Cu ce se ocupă acum Ana Muntean. ”Nu am niciun fel de regret”

Fosta amantă a lui Marica arată bombă! Cu ce se ocupă acum Ana Muntean. La aproape trei ani de la scandalul iscat de amantlâcul dintre ea și Ciprian Marica, Ana Muntean este de nerecunoscut. Fosta amantă a fotbalistului și-a schimbat culoarea părului și a devenit vedetă pe Instagram.

Citește și Cu cine s-a iubit Ilinca Vandici înainte de Andrei Neacșu. Ciprian Marica, Cătălin Ţîră şi Alin Cocoş, printre numele grele de pe listă

Fosta amantă a lui Marica arată bombă! Cu ce se ocupă acum Ana Muntean

Ana Muntean a devenit cunoscută după ce soțul său a surprins-o într-o cameră de hotel din Cluj cu Ciprian Marica. Florin Muntean, un fost jucător de baschet de la Gaz Metan Mediaș a filmat întreaga scenă și a urcat filmulețul pe rețelele sociale, unde s-a viralizat imediat.

Se pare că soțul Anei Muntean nu a ținut prea mult supărarea și și-a iertat soția care acum își vede liniștită de viață.

Acum, fosta amantă a lui Marica este vedetă pe reţelele de socializare, unde postează toată ziua imagini și filmulețe de la sală.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana Muntean (@anamuntean89)

Ana Muntean este antrenoare de fitness, fiind absolventă a Facultății de Sport. Aceasta are o siluetă de invidiat și le ajută pe femei să ajungă la rezultatul dorit.

Fosta amantă a lui Ciprian Marica petrece multe ore în sala de antrenamente și promovează un stil de viață sănătos. Mai mult, ea este și proprietara unui brand de haine, pe care îl promovează în mediul online.

Mai mult, fosta amantă a lui Marica colaborează cu diverse companii care lunar îi varsă în conturi sume frumoase de bani.

În ciuda scandalului care iscat după escapada de la hotelul din Cluj, Ana Muntean a spus că nu regretă perioada în care se întâlnea cu Ciprian Marica.

”Acea perioadă a fost o perioadă din care am învățat foarte multe, o perioadă pe care mi-o asum cu bune și cu rele și o perioadă în urma căreia nu am niciun fel de regret”, a declarat Ana Muntean, la un an după ce videoclipul cu ea și Ciprian Marica a ajuns public.

 

Citește și Ciprian Marica a identificat principala problemă a echipei naționale a României