Ciprian Marica se revoltă după tragedia aviatică din Apuseni: “Am fost pietrificat emoţional câteva zile”

Fotbalistul Ciprian Marica nu a putut sta departe de tragedia aviatică din Apuseni şi a postat un mesaj de revoltă faţă de autorităţi pentru fanii săi de pe Facebook.

25 ian. 2014, 16:55
Ciprian Marica se revoltă după tragedia aviatică din Apuseni: “Am fost pietrificat emoţional câteva zile”

„Am vazut tragedia din Apuseni si dezbaterile de la televizor. Durerea a fost mai mare chiar decât indignarea, practic am fost pietrificat emoțional câteva zile. Am vazut fel si chip de declaratii care mai de care mai penibile, decizii luate de ochii lumii, multe, prea multe gafe. As vrea in primul rand sa transmit și eu condoleante familiilor. Apoi as vrea sa cer sa le fie RUSINE tuturor incompetentilor fara bun simt care arunca vina unii pe ceilalti. Domnilor plătiți de cetățenii pe care trebuie să-i serviți, telefoane inutile stiti sa interceptati. Știți sa dati „pe surse” stenograme fara rost ? Le faceti publice de ochii lumii, sa para ca munciți, si cand este cazul sa va aratati competenta cu adevarat dati din umeri si va faceti de ras . Însă mult mai grav de atât e ce s-a întâmplat în spatele acestei drame, dacă e adevărat ce publică presa. Cum sa profiți ca atenția oamenilor e îndrepta spre o tragedie si sa dai legi care acoperă fărădelegi? Cum sa pui taxe oamenilor și, pe ascuns, sa ștergi datoriile de o jumătate de miliard de euro ale unei firme străine? Ce suflet aveți?”, a scris Ciprian Marica pe Facebook.

Citeşte şi Sora Aurei Ion, REVOLTATĂ: „Voi lua măsuri. Este o mare pierdere pentru noi şi pentru medicină”

Reacţiile fanilor nu au întârziat să apară, mesajul fiind apreciat de peste 2.000 de oameni, dintre care circa 100 i-au şi răspuns într-un fel sau altul.

Citeşte şi Tragedii trase la indigo. Accidentul din Munţii Apuseni, asemănat cu prăbuşirea elicopterului SMURD, în 2003

Sper ca oamenii să se trezească şi să-i trimită acasă pe toţi!„, „Cipriane, tată, asta-i România! Rămâi acolo cât poţi de mult!”, „Nu sunt incompetenţi, jefuiesc cu buna ştiinţă valorile, fără nicio mustrare, sustrah totul pentru bunăstarea lor personală, iar noi suntem nişte cifre pentru ei care ne iau orice vis, speranţă ideal”, sunt doar câteva dintre mesajele scris de fanii lui Ciprian Marica.

TRAGEDIA din Apuseni. Discuţie HALUCINANTĂ între turnul din Oradea şi ISU: „A căzut? Vai, ce naşpa!”


loading...
Partenerii noștri