Ciprian Marica şi Ioana Marcu au împreună doi copii. Ce spunea fostul fotbalist despre iubita lui: „Ea e o fată simplă”

Familia lui Ciprian Marica, mai ales iubita lui, cu care are doi copii, trece printr-o situaţie grea în aceste momente, după ce, în presă a apărut un video, în care fostul fotbalist este prins cu amanta la un hotel din Cluj.

RomaniaTV.net
30 apr. 2020, 11:31

Cel care a filmat întreaga scenă a fost chiar soţul „inculpatei”, ambii fiind prieteni de familie cu Ciprian şi iubita lui, Ioana.

Citeşte şi: Ciprian Marica, protagonistul unui scandal sexual. Mama fotbalistului a reacţionat şi i-a trimis un mesaj „nurorii” Ioana

Ciprian Marica și Ioana Marcu sunt împreună de foarte mulți ani, iar superba blondină i-a dăruit doi copii. Totodată, aceasta se menține foarte bine și nu pare că ar fi adus pe lume doi bebeluși până acum, având în continuare o siluetă de invidiat.

„Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze”

Într-un interviu, fostul jucător al naționalei a făcut mărturisiri foarte sincere despre cum a reușit Ioana să îl cucerească, încă din primele momente. Deși Ana Muntean și soțul ei au rămas împreună după scandalul din hotelul din Cluj, de vara trecută, nu se știe cum va reacționa partenera de viață și mama copiilor lui Ciprian Marica.

Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri”, susținea Ciprian Marica, despre iubita lui, Ioana Marcu, într-un interviu acordat în trecut, potrivit viva.ro.

Citeşte şi: Ciprian Marica, prins în FLAGRANT când „a marcat” la nora fostului boss al Transgaz. Au fost filmaţi chiar de soţul încornorat VIDEO

Cine este Ana Muntean, femeia prinsă de soţ când îl înşela cu Ciprian Marica

Ana Muntean, soţia lui Florin Muntean, fiul fostului şef al Transgaz, a avut în 2019 o aventură cu Ciprian Marica. Iubăreţii au fost prinşi în fapt chiar de soţul încornorat, care până la urmă şi-a iertat nevasta.

Ana Muntean este căsătorită cu Florin Muntean Jr., cu care are și doi băieți, de doi, respectiv patru ani. Sexy-mămica a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, a și făcut sport de performanță, iar în momentul de față lucrează ca instructoare de fitness.

Citeşte şi: Ciprian Marica, prins în FLAGRANT când „a marcat” la nora fostului boss al Transgaz. Au fost filmaţi chiar de soţul încornorat VIDEO

De când este izolată la domiciliu, tânăra s-a gândit să le motiveze pe mămici și, zilnic, postează diferite serii de exerciții care se pot face acasă. Ba, chiar s-a gândit să apară și la TV!