Anunţ tragic, un important actor s-a sinucis din cauza soţiei. Ultimele momente din viaţa le-a transmis live pe Facebook VIDEO

Actorul indian Sandeep Nahar s-a sinucis luni, însă înainte de a-şi pune capăt zilelor a ţinut un live pe Facebook şi a lăsat un lung bilet, prin care-şi justifică gestul.

15 feb. 2021, 22:28
Anunţ tragic, un important actor s-a sinucis din cauza soţiei. Ultimele momente din viaţa le-a transmis live pe Facebook VIDEO

Sandeep Nahar a jucat în filemele „M S Dhoni: The Untold Story” şi „Kesari” alături de Sushant Singh Rajput, un actor a cărui moarte este de asemenea învăluită într-un mare mister, el fiind găsit decedat în propria locuinţă în luna iunie a anului trecut, varianta oficială fiind că sinucis.

Înainte de a se spânzura, Sandeep Nahar a postat un videoclip pe Facebook, împreună cu o lungă scrisoare în care spune că alege să moară prin sinucidere. El a adăugat, de asemenea, că nimeni din familia sa nu ar trebui să fie responsabil pentru acțiunile sale. Actorul s-a justificat prin faptul că a trecut prin multe probleme, atât personale, cât și profesionale.

Citeşte şi Un faimos actor şi cântăreţ s-a sinucis la 30 de ani. Ultimul său hit va fi lansat postum, luna viitoare

Apropiaţii spun că Sandeep Nahar suferise o traumă mentală dinj cauza unei căsnicii cu probleme, fiind torturat psihic de soţia sa. „S-a sinucis din cauza unei relaţii toxice. Cred că în societatea de acum bărbații sunt mai nesiguri decât femeile, deoarece o acuzație falsă a femeilor poate ruina viața bărbaților„, este una din afirmaţii.

De altfel, în lunga sa postare de pe Facebook, Nahar și-a acuzat soția cu care se căsătorise în urmă cu doi ani, Kanchan, dar și soacra, că l-au hărțuit și șantajat necontenit. Actorul a spus că el și soția sa se aflau într-o relație nesănătoasă, plină de lupte și certuri. El a spus însă că nimeni nu ar trebui să fie tras la răspundere pentru moartea sa, după cum scrie khaleejtimes.com.