Circ penibil cu Prinţul Harry, în Los Angeles. A cântat pe stradă piesa din Prinţul din Bel Air şi a dezvăluit amănunte din viaţa intimă VIDEO

Prințul Harry al Marii Britanii a declarat într-un interviu neconvenţional oferit lui James Corden, la Late Late Show, că a abandonat îndatoririle regale din cauza presei britanice „toxice”, care ajunsese să-i distrugă sănătatea mintală.

26 feb. 2021, 14:48
Circ penibil cu Prinţul Harry, în Los Angeles. A cântat pe stradă piesa din Prinţul din Bel Air şi a dezvăluit amănunte din viaţa intimă VIDEO

Prinţul Harry a susținut că el și Meghan Markle „nu s-au îndepărtat niciodată” de familia regală și a făcut „ceea ce ar face orice soț sau tată” emigrând din Londra la Los Angeles. „A trebuit să-mi scot familia acolo”, a afirmat Harry, la emisiunea lui Corden, de la CBS. Ducele de Sussex a mai declarat că mutarea în California a fost mai degrabă în ideea de „a face un pas înapoi,  decât de a renunța la rolul impus de statutul regal”.

Într-un moment extraordinar al emisiunii Late Late Show, preluat de Daily Mail, Harry cântă melodia The Fresh Prince Of Bel-Air, chiar în fața vilei din celebrul serial, vizitează chiar locuinţa şi merge la toaletă, după care James Corden o sună pe Meghan, care îl numește pe soțul ei „Haz”. Într-o discuție amplă, desfășurată în cea mai mare parte pe platforma unui autobuz supraetajat, el a mai dezvăluit că a vorbit pe Zoom cu Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Philip şi îl descrie pe fiul său Archie ca fiind un „isteric”, primul cuvânt pronunţat de acesta fiind „crocodil”.

Citeşte şi Palatul Buckingham a anunţat oficial că Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt excluşi din familia regală

Prințul Harry s-a deschis în faţa lui James Corden cu privire la relația sa cu Meghan, fiul său Archie și a vorbit despre decizia lor de a renunţa la îndatoririle  regale, spunând că presiunea de a fi la Londra „îmi distruge sănătatea mintală”, el catalogând mass-media britanică drept „toxică”.

Prinţul Harry la Late Late Show:

Citeşte şi Meghan Markle și Prințul Harry și-au cumpărat o proprietate de zeci de milioane de dolari în Montecito. Imagini spectaculoase!