Circ la înmormântarea lui Tamango. Fiica lăutarului a recurs la un gest disperat VIDEO

Tamango a fost condus pe ultimul drum, aşa cum şi-a dorit: cu lăutari. Cântăreţul a fost jelit nu doar de rude şi prieteni, ci de întreg satul. Lăutarul a fost îngropat în satul Valea Plopilor din Giurgiu.

RomaniaTV.net
11 iul. 2012, 09:51
Circ la înmormântarea lui Tamango. Fiica lăutarului a recurs la un gest disperat VIDEO

Casa lui Tamango a fost loc de pelerinaj pentru întreg satul Valea Plopilor. De la înmormântare nu a lipsit bunul prieten a lui Tamango de la trupa Hara, Flavius Buzilă, care a oferit familiei cântăreţului şi un mic ajutor.

Una dintre fiicele lui Tamango, Dezdemona, a recurs la un gest disperat. De durere că şi-a pierdut părintele, şi-a tăiat părul în faţa celor veniţi să-l jelească pe tatăl ei, potrivit libertatea.ro.

La înmormântare, mai multe rude au leşinat. Tamango a murit la sfârşitul săptămânii trecute.

Tamango a devenit cunoscut după ce a apărut într-o reclamă la rachiu. A cântat apoi în trupa Shukar Collective, a colaborat cu cei de la Hara şi cu un post de radio. După ce a cunoscut succesul, viaţa lui s-a transformat într-un adevărat coşmar. Nu a mai putut cânta şi tânjea după afecţiunea fanilor.

Ţigan ursar, cum îşi spunea singur, Tamango a fost un artist foarte îndrăgit, mai ales pentru reclamele la radio. Cât despre muzică, Tamango făcea pe scenă orice îi trecea prin cap, ajungând la un moment dat să cânte şi la linguri.