CIRC la USR Dolj! Mai mulţi simpatizanţi au adus colivă şi au cântat prohodul la sediul partidului VIDEO

Un nou scandal în USR, de data aceasta la filiala din Dolj, și tot din cauza listelor pentru parlamentare. Mai mai mulți simpatizanți ai unui deputat care n-a mai prins loc pe liste au cântat prohodul la sediul partidului.

RomaniaTV.net
24 oct. 2020, 06:58
CIRC la USR Dolj! Mai mulţi simpatizanţi au adus colivă şi au cântat prohodul la sediul partidului VIDEO

Scandalul a pornit după ce deputatul Adrian Prisnel a obținut doar 239 de voturi la alegerile interne, alegeri care l-au clasat pe un loc 4, neeligibil, pentru următoarele alegeri parlamentare. Mai mulți simpatizanți ai acestuia au cântat prohodul la sediul partidului, totul asezonat cu o colivă, producție proprie.

Nu este primul scandal pe listele pentru parlamentare iscat în interiorul USR, mai mulţi membri acuzând faptul că procesul intern prin care s-au ales candidaţii pe locuri eligibile  a fost unul nedemocratic, care ar fi favorizat apropiaţii preşedintelui formaţiunii, Dan Barna.

Mai mult, aceştia au dezvăluit că de la fuziunea cu PLUS, membrii partidului lui Cioloş au votat în bloc pentru anumiţi candidaţi, astfel încât membrii vechi ai USR ar fi fost înlăturaţi de pe poziţiile eligibile.

Citeşte şi: Varujan Vosganian renunţă la candidatura pentru Parlament: „Simt că lumea politică de azi nu mi se potriveşte”