Circa 700.000 de români îşi serbează onomastica de Crăciun. Cui spunem „La mulţi ani” azi

Circa 700.000 de români îşi serbează onomastica de Crăciun, conform informaţiilor publicate pe site-ul Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date.

RomaniaTV.net
25 dec. 2020, 15:26
Circa 700.000 de români îşi serbează onomastica de Crăciun. Cui spunem „La mulţi ani” azi

Creştinii sărbătoresc astăzi Naşterea Domnului, dar şi şi persoane care azi îşi serbează onomastica. Este vorba despre cei care poartă numele Cristi, Cristina, Crăciunel şi Crăciunică.

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date, în România avem 323.284 de persoane care poartă numele Cristian, 31.599 – Cristinel , Cristi – 11.664, Christian – 7.115, Crăciun – 2.627, Kristian – 529, Crăciunel – 320, Crăciunică – 8, Moş – 1.

Prenume feminine: Cristina – 286.616, Cristiana – 26.678, Krisztina – 6.457, Cristinela – 769, Kristina – 728, Kristiana – 157, Crăciuniţă – 128, Crăciunică – 45, Crăciuneasa – 1.

Citeşte şi: Politicienii petrec Crăciunul în familie. Victor Ponta a postat de Crăciun prima fotografie cu fetiţa adoptată

 

MESAJE DE CRĂCIUN 2020. Cele mai frumoase felicitări de Sărbătorile de iarnă

Texte frumoase cu URARI şi FELICITARI de Sărbători pe care le puteţi trimite celor dragi Mesaje de Crăciun 2020 pentru: părinți, prieteni, familie, iubit(a). Scurte SMS-uri noi cu urări şi felicitări creștine, haioase sau amuzante de Crăciun fericit!

Mesaje de Craciun  2020 pentru familie si prieteni

Craciunul este despre timp petrecut cu familia si cu prietenii. Este despre a crea amintiri care sa dureze o viata. Craciun fericit tie si familiei tale!

***

Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi! Craciun fericit!

***

Fie ca cele mai dragi persoane sa-ti fie alaturi si sa recreati adevaratul spirit al Craciunului. Craciun fericit!

***

E sarbatoare! Bucura-te de pace, lumina si caldura alaturi de cei dragi tie. Daruieste din toata inima si deschide-ti sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasa-ti sufletul sa renasca si traieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.

***

E momentul urarilor de bine, de sanatate, dragoste si pace. Astea iti doresc eu tie, drag prieten. Fie ca aceasta zi de Craciun sa fie cu adevarat speciala pentru tine! Craciun fericit!

***

Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

***

Fie ca de acest Craciun sa ti se indeplineasca toate dorintele. Si sa fii fericit si sanatos tot anul ce va veni. Craciun fericit!

***

Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la anul care vine Sa va fie si mai bine. Sa va fie casa, casa, cu bucate noi pe masa, Mos Craciun cu sacul plin, drumu-n viata cat mai lin.

***

Sarbatoreste minunea Nasterii mantuitorului si bucura-te de Sarbatori asa cum se cuvine. Craciun fericit!

***

Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

MESAJE DE CRACIUN 2020
N-a mai ramas mult timp pana cand vom sarbatori Craciunul, fapt pentru care iti propunem sa te pregatesti si sa-ti alegi mesajul pe care sa-l trimiti celor dragi.
De Craciun, sa deschidem usa pentru oaspeti dragi si inima pentru speranta, bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca, daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.

Linistea Craciunului sa salasluiasca vesnic in casele si in inimile voastre. Sarbatori linistite!
Invata sa culegi din fiecare Craciun sfintenie, bucurie, lumina pe care sa o imparti tot anul cu cei dragi! Craciun fericit!

Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie, sanatate si multa intelepciune! Sarbatori fericite!