Circulaţie dirijată cu baioneta. Scene incredibile într-o intersecţie din Brăila

Scene incredibile s-au petrecut joi seară, în Brăila. Un bărbat a început să dirijeze circulaţia într-o intersecţie din oraş cu baioneta, pentru a-şi ajuta rudele numeroase să traverseze strada.

27 aug. 2021, 19:30
Circulaţie dirijată cu baioneta. Scene incredibile într-o intersecţie din Brăila
Circulaţie dirijată cu baioneta. Scene incredibile într-o intersecţie din Brăila

Circulaţie dirijată cu baioneta. S-a întâmplat într-o intersecţie din Brăila. Bărbatul care îşi ajuta rudele să traverseze strada dirijând traficul cu o baionetă a fost imobilizat de un jandarm care mergea la serviciu.

Circulaţie dirijată cu baioneta în Brăila

Citeşte şi Scenă de groază la Grădina Zoologică din Brăila. Lei numai piele și os zac în cuști, fără mâncare. Reacția cetățenilor: „Rușine ție, Brăila!”

Inspectoratul Județean de Jandarmi Brăila a anunţat vineri că incidentul s-a petrecut joi seară, în jurul orei 21.00, în mijlocul intersecției Bulevardului Dorobanți cu Calea Galați din Brăila.

Printre şoferii opriţi în intersecţie s-a aflat şi un jandarm. Acesta mergea spre serviciu, urmând să intre în tură de noapte. Jandarmul a coborât din mașină, l-a imobilizat pe bărbat și i-a luat cuțitul, apoi a sunat la 112. Mai multe echipaje de jandarmi și polițiști au sosit imediat la faţa locului iar bărbatul a fost dus la secţie pentru audieri.

Conform Jandarmeriei Brăila, cuțitul tip baionetă avea o lungime de 20 de centimetri.

Citeşte şi Tânărul evadat din arestul Poliţiei Urziceni a fost prins după trei zile de căutări

Focuri de armă în sediul poliţiei unui oraş din Brăila. Un jandarm a tras cu pistolul unui poliţist

A fost alertă în Brăila, după ce un jandarm a luat pistolul unui polițist de pe birou și a tras accidental. Incidentul a avut loc în sediul Poliției Orașului Însurăței.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila a informat că, în data de 27 iulie, în jurul orei 08:00, un polițist din cadrul Poliției Orașului Însurăței s-a prezentat la sediul poliției, pentru a intra în serviciu și a-și ridica armamentul din dotare.

‘Polițistul a primit pistolul și l-a așezat pe birou pentru a înscrie în registru ridicarea acestuia, moment în care un jandarm care, de asemenea, urma să intre în serviciu, ar fi luat pistolul de pe birou și ar fi executat accidental un cartuș în podea.’, a transmis IPJ Brăila.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.Au fost întocmite actele procedurale pentru infracțiunea de uz de armă fără drept, acestea fiind înaintate Parchetului Militar București, circumscripția Constanța.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Brăila a dispus, față de polițistul în cauză, efectuarea de verificări în vederea stabilirii existenței/inexistenței abaterii disciplinare de neglijență manifestată în îndeplinirea îndatoririlor de serviciu și luarea măsurilor legale în acest sens, potrivit obiectivbr.ro.