Tânărul evadat din arestul Poliţiei Urziceni a fost prins după trei zile de căutări

Infractorul evadat din Urziceni în urmă cu trei zile a fost prins de autorităţi. Vineri, peste 100 de polițiști, jandarmi și localnici l-au cautat cu câini de urmă și elicoptere în zona Valea Măcrişului, unde aveau informaţii că s-ar ascunde.

27 aug. 2021, 17:14
Tânărul evadat din arestul Poliţiei Urziceni a fost prins după trei zile de căutări

Tânărul evadat din arestul Poliţiei Urziceni a fost prins după trei zile de căutări, anunţă România TV. Băiatul de 18 ani a fost prins pe raza localităţii Alexeni.

„În după amiaza zilei de astazi, în jurul orei 16:30, în urma unei ample acţiuni desfăşurate fortele de ordine l-au prins pe tânărul de 18 ani, din județul Iași, care a evadat în data de 24 august a.c. din sediul Poliției Municipiului Urziceni. Acesta a fost depistat pe raza localității Alexeni.”, a transmis Poliţia.

Ştefan Petronel Boancă a evadat pe data de 24 august din arestul postului de poliţie Urziceni, unde fusese adus la audieri alături de un alt tânăr, fiind în arest preventiv pentru furt calificat şi conducere fără permis.

Ştefan Petronel Boancă era suspectat că a furat o masină din Buzău şi a ajuns cu ea în Iasi unde a provocat un accident, iar apoi a fugit de la locul faptei.

Tânărul a evadat pe geamul de la toaleta din sediul secției de poliție.

„În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 17,30, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni au efectuat activităţi de cercetare penală într-un dosar penal privind doi tineri, de 17 şi 18 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducere fără permis, ambii aflaţi în stare de arest preventiv. În timpul cercetărilor, tânărul de 18 ani, din judeţul Iaşi, în timp ce se afla în grupul sanitar din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni, a evadat de sub escortă, părăsind clădirea pe geamul exterior.

Persoana în cauză are următoarele semnalmente: 1,80 m înălțime,  păr brunet, scurt, ochi căprui, ten deschis la culoare.  În momentul evadării tânărul era îmbrăcat cu un tricou negru cu inscripții albe, blugi negri și adidași albi, fără șireturi,”, a transmis în urmă cu trei zile IPJ Ialomiţa.

Citeşte şi: Un deţinut care a evadat în 2019, prins în timp ce fura dintr-o clădire de birouri din Capitală