Un nou incident la metrou. Călătorii s-au autoevacuat de urgență

Un nou incident la metrou. O garnitură de metrou s-a defectat, inregistrându-se degajări mari de fum. Călătorii s-au autoevacuat din tren.

17 aug. 2023, 11:50
Un nou incident la metrou. Călătorii s-au autoevacuat de urgență

Un nou incident a tulburat mersul trenurilor la metroul bucureștean. O garnitură de metrou s-a defectat, iar de sub vagonul al doilea a început să iasă fum fără flacără vizibilă. Incidentul a fost observat în stația Aviatorilor.

Citește și: Un carusel în care se aflau mai mulți copii s-a prăbușit într-o localitate din Timiș

Toți călătorii aflați în acel moment în metrou au fost nevoiți să coboare în stație și să aștepte ca acesta să se retragă pentru a face loc unui alt tren. Călătorii au fost anunțați că „Trenul se retrage din motive tehnice”.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pompieri și paramedici SMURD. Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: Un copil de 13 ani a furat maşina familiei si a provocat un accident teribil în Bucureşti

În luna aprilie un alt incident cu degajări de fum a blocat stația de metrou Costin Georgian. În această stație a ars izolația unui conductor electric pe o lungime de doi metri liniari. Circulația metroului a fost oprită pe ambele sensuri și nu au fost identificate victime.