Circulaţie rutieră restricţionată în zona Aeroportului Internaţional Henri Coandă, din 22 iulie

Începând de miercuri noaptea, între orele 00:00 - 4:00, taficul rutier în zona Aeroportului Internaţional Henri Coandă, va fi restricţionat pe o singură bandă pe fiecare sens de circulaţie, potrivit informaţiilor transmise de Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

RomaniaTV.net
21 iul. 2020, 17:57
Circulaţie rutieră restricţionată în zona Aeroportului Internaţional Henri Coandă, din 22 iulie

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Agerpres, în intervalul orar menţionat se vor executa lucrările de construire a viaductului CF peste DN 1, obiectiv feroviar care va asigura legătura directă între Gara de Nord şi aeroport.

Restricţiile de circulaţie pe DN 1, la km 16+100, pe raza oraşului Otopeni, se vor menţine în zilele de 22, 23, 29 şi 30 iulie, respectiv 5, 6, 12 şi 13 august, între orele 00:00 – 4:00.

Citeşte şi: AGLOMERAŢIE la singurul punct de trecere a frontierei din Bulgaria spre Grecia. Sunt COZI de maşini pe mai mulţi kilometri

CFR menţionează că lucrările la viaductul feroviar peste DN 1 sunt incluse în proiectul „Modernizarea liniei de cale ferată Bucureşti Nord – Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti – Faza I: Racord C.F. la Terminalul T1, Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti”.

Pentru evitarea aglomeraţiei în zona şantierului, reprezentanţii companiei de drumuri recomandă conducătorilor auto, care circulă pe ruta Bucureşti – Ploieşti – Bucureşti, să opteze pentru variantele de traseu anunţate de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi, de asemenea, să respecte restricţiile de trafic şi semnalizarea rutieră temporară, instituite în zona Aeroportului Internaţional „Henri Coandă”.


loading...
Partenerii noștri