Cisternă cu GPL, răsturnată în Brăila. Trafic blocat

O cisternă încărcată cu GPL s-a răsturnat pe DE 584 Brăila - Slobozia la ieşirea din localitatea brăileană Bărăganul, şoferul fiind încarcerat. Traficul rutier a fost blocat.

RomaniaTV.net
28 iul. 2017, 16:30
Cisternă cu GPL, răsturnată în Brăila. Trafic blocat

UPDATE: Şoferul cisternei, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a fost scos din cabina autovehiculului şi a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Bucureşti.

Cisterna s-a răsturnat pe DN 21, între localităţile brăilene Însurăţei şi Bărăganul, şoferul fiind încarcerat, dar conştient. Traficul rutier în zona producerii accidentului a fost blocat mai multe zeci de minute. Potrivit ISU Brăila, din fericire nu s-au înregistrat scurgeri de GPL, astfel că nu există pericol de explozie.

Şoferul cisternei a rămas încarcerat în cabina autovehiculului şi a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate.

Din primele cercetări a reieşit că accidentul s-a produs după ce şoferul cisternei a scăpat maşina de sub contro. Autoutilitara a lovit un autoturism care circula în faţa sa, după care s-a răsturnat în afara şoselei.