O cisternă plină cu motorină a explodat, la Brăila. Traficul este complet blocat

O cisternă plină cu motorină a explodat, joi seară, pe DN 21 A, în judeţul Brăila, după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. Traficul în zonă a fost blocat. Din fericire, nu există victime în urma accidentului.

03 iun. 2021, 19:38
O cisternă plină cu motorină a explodat, la Brăila. Traficul este complet blocat

Cisternă plină cu motorină, răsturnată la Brăila. UPDATE.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, cisterna plină cu motorină a explodat.

„Nu a fost ranita nicio persoana aflata la locul interventiei, echipajele si-au luat masurile de precautie”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila.

Potrivit acestuia, nu a fost nevoie de evacuarea populatiei din localitățile învecinate. 3 echipaje ISU se află la fața locului.

Accidentul s-a petrecut, joi, între localităţile Bărăganu şi Ţăndărei.

Cisternă plină cu motorină, răsturnată la Brăila

Potrivit primelor informaţii,  şoferul cisternei a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. În urma incidentului, autovehicolul a fost cuprins de flăcări. La faţa locului au intervenit două echipaje de pompieri.

„Două autospeciale cu apă şi spumă acţionează pentru stingerea unui incendiu raportat la o cisternă răsturnată la ieşire din localitatea Bărăganu spre Ţăndărei. La faţa locului este şi o ambulanţă SMURD. Nu avem informaţii dacă cisterna este goală sau nu. La faţa locului acţionează Garda de intervenţie Însurăţei şi Punctul de lucru Dudeşti”, potrivit ISU Brăila.

Citeşte şi A încurcat frâna cu acceleraţia şi a intrat cu maşina într-un magazin. Accident uluitor în Botoşani

Din cauza pericolului de explozie, traficul în zonă este complet blocat.

„În acest moment, pe DN 21A, între localităţile Bărăganu şi Ţăndărei, traficul este blocat în totalitate din cauza unei cisterne răsturnate pe partea carosabilă. Din fericire nu sunt victime. Traficul rutier este deviat de către poliţişti pe DN 21 şi DE 584”, se arată într-un comunicat al PJ Brăila.

Soferul este  cetatean moldovean şi are 61 de ani. Acesta a ingrijiri medicale la fata locului, nefiind novoie sa fie transportat la spital.

Citeşte şi Dezastru rutier! Un șofer drogat a accidentat 15 mașini și un tramvai. Vinovatul a încercat să fugă de la locul accidentul. Imagini de groază