Dezastru rutier! Un șofer drogat a accidentat 15 mașini și un tramvai. Vinovatul a încercat să fugă de la locul accidentul. Imagini de groază

Un șofer drogat a accidentat 15 mașini și un tramvai pe o stradă din Iași. Vinovatul, care a creat un întreg haos, a încercat să fugă de la locul accidentului.

01 iun. 2021, 15:33
Dezastru rutier! Un șofer drogat a accidentat 15 mașini și un tramvai. Vinovatul a încercat să fugă de la locul accidentul. Imagini de groază

Un șofer drogat, în vârstă de 23 de ani, a accidentat nu mai puțin de 15 mașini și un tramvai pe o stradă din Iași, din zona gării. După ce a distrus mai multe mașini, acesta a încercat să fugă de la fața locului, însă a fost în scurt timp reținut de Poliție.

După primele investigații, autoritățile au aflat că șoferul se afla sub influența substanțelor interzise. Din fericire nu au existat victime.

Șoferul drogat e vinovat și pentru un alt accident rutier

Șoferul nu se află la prima abatere, el a mai produs un accident într-o altă zonă a Iașiului, unde a avariat două mașini și un tramvai. Bărbatul a fost dus la secție, iar autoritățile au chemat și o Ambulanță, deoarece tânărul a afirmat că îi este rău.

În urma etilotestului, polițiștii au descoperit că acesta nu consumase alcool, de aceea oamenii Legii susțin teoria conform căreia bărbatul ar fi consumat stupefiante.

Ofițerii de Poliție l-au transportat pe bărbat la Sectia 2 Politie Gara, unde a manifestat un comportament recalcitrant. Pentru a-l linisti, politistii au chemat un echipaj medical si mascatii de la Serviciul de Actiuni Speciale. Autoritățile l-au transportat pe acesta la Institutul de Psihiatrie Socola, notează ziaruldeiași.ro.