Eliminare neaşteptată la Survivor România 2023. Fanii au votat cine părăseşte concursul

Eliminare neaşteptată la Survivor România 2023. Fanii au avut, ca întotdeauna, ultimul 'cuvânt' în ceea ce priveşte prezenţa concurenţilor la reality-show. În ediția din 3 mai 2023, Războinicul a pierdut în faţa cu Faimoasei Ștefania Stănilă.

03 mai 2023, 22:30
Eliminare neaşteptată la Survivor România 2023. Fanii au votat cine părăseşte concursul

Eliminare neaşteptată la Survivor România 2023. Războinicul a fost la duel, la televot, cu Ștefania Stănilă, gimnasta fiind propunerea grupului pentru a ieși din competiție. Robert a fost nominalizat de Andrei Krișan, cel cu care nu se avea la suflet mai ales în ultimele săptămâni.

Citeşte şi: Survivor România 1 mai 2023. Plecări pe bandă rulantă, surpriză totală. Când se anunţă marele câştigător

Eliminare neaşteptată la Survivor România 2023

După ce a fost propus de Krișan, Robert a și mărturisit în consiliul de nominalizare că nu este surprins absolut deloc de această situație, dată fiind rivalitatea cu Andrei. Acesta a spus, în același timp, cât de importantă a fost pentru el experiența pe care a trăit-o în reality-show-ul filmat în Republica Dominicană.

Mă așteptam oarecum. Nu aș vrea să irosesc acest moment cu discuții contradictorii. Oarecum, corectul lui este corectul lui, corectul meu… nu coincid perspectivele noastre. Consider că acum e momentul meu. Acest consiliu este un intermediar între mine și cei de acasă.

Aș dori să deschid un dialog cu cei de acasă și aș dori să le mulțumesc pentru toată susținerea. Acum, după patru luni, chiar îi simt. Am renăscut oarecum prin acest Survivor”, a declarat Robert Moscalu în consiliu.

Și Ștefania a vrut să comenteze ipostaza nouă în care colegii ei de trib au pus-o. Nominalizarea se pare că i-a priit fostei gimnaste, căci a ambiționat-o și mai mult, reamintindu-și motivele pentru care s-a înscris la Survivor.

O emoție nouă. O emoție foarte, foarte intensă. Simt că îmi sare inima din piept. Îmi doream să simt cumva această emoție, dar nu neapărat acum. (…)

Sunt foarte recunoscătoare că sunt la Survivor. Simt că mă reprezintă acest format… Lupt pentru visul meu, acela de a-mi depăși limitele. Vreau să o fac mândră pe mama mea. Cred că mai am multe de arătat”, a spus Ștefania Stănilă.