Citeşte horoscopul săptămânii 23 – 29 iunie. Afla ce ţi-au rezervat astrele

Saptamana 23 - 29 iunie 2014 este marcata de schimbari, in special pe plan sentimental, iar majoritatea nativilor vor retrai foarte multe experiente din trecut. Este perioada in care se pune accent pe greselile din trecut si se va dori o modificare de comportament.

RomaniaTV.net
22 iun. 2014, 08:31
Citeşte horoscopul săptămânii 23 – 29 iunie. Afla ce ţi-au rezervat astrele

Miscarile astrelor vor influenta foarte mult deciziile pe care majoritatea nativilor le vor lua, iar foarte multe dintre ele vor fi bazate mai mult pe intuitia de moment.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele, citeste horoscopul saptamanii 23 – 29 iunie 2014:

Berbec

Vei face foarte multe drumuri pentru a cumpara tot ce ai nevoie pentru a-ti renova casa, insa nu te grabi sa cheltui bani, studiaza toate ofertele inainte de a face o achizitie. Poti apela la sfaturile unor persoane de specialitate in cazul in care ai nelamuriri cu privire la anumite materiale. Spre sfarsitul saptamanii va fi necesar sa iei cateva decizii importante, insa ar fi indicat sa te gandesti foarte bine ce vrei sa faci.

Taur

Va fi o saptamana foarte incarcata pentru tine, va fi necesar sa te prezinti la tot felul de evenimente si sa iei parte la numeroase sedinte la locul de munca. Nu te ingrijora, profita de energia pe care o ai si incearca pe cat mai mult posibil sa iesi in evidenta. Nu ezita sa-ti spui punctul de vedere sau sa le propui noi idei sefilor tai, in mod sigur saptamana se va termina foarte bine pentru tine.

Gemeni

Vestile pe care le vei primi in aceasta saptamana nu te vor incanta deloc. Este posibil ca sefii sa-ti propuna sa lucrezi intr-un alt sediu si sa fie necesar sa faci aceasta mutare in cel mai scurt timp posibil. Chiar daca nu te incanta ideea, ar fi indicat sa accepti, insa cere mai multe detalii despre ce presupune acest lucru.

Citeşte mai mult pe ele.ro