Citroen C1 Urban Ride

Publicat: Marţi, 28 Octombrie 2014 12:37 // Actualizat: Sâmbătă, 01 Noiembrie 2014 13:35 // Sursa: romaniatv.net

La standul Citroen de la Paris, vizitatorii au fost invitaţi să se pronunţe asupra posibilităţii intrării în producţie a modelului C1 Urban Ride, prezentat la salonul din capitala Franţei sub formă de concept.

Vedetele standului Citroen de la ultima ediţie a Salonului Auto de la Paris au fost fără îndoială noile C1 şi C4 Cactus. Nu au fost însă singurele noutăţi aduse de constructorul francez, dornic să impresioneze pe teren propriu. Citroen a prezent şi C1 Urban Ride, un concept foarte aproape de intrarea în producţia de serie, dacă reacţiile vizitatorilor vor fi pozitive.

Noţiunea de concept pare totuşi un pic forţată în acest caz. Vorbim de fapt despre un C1 cu garda la sol majorată şi protecţii din plastic pentru aripi şi praguri, plus spoilere  din plastic negru, modificări ce îi conferă un aspect de mini-SUV. Această idee este din ce în ce mai prezentă în clasele mici: Opel deja are un model asemănător, Adam Rocks, iar un segment mai sus Dacia înregistrează vânzări foarte bune cu Sandero Stepway. Ca şi Opel, Citroen nu se mulţumeşte doar cu aspectul de SUV: pe lângă garda la sol mai mare cu 15 mm, care conferă micului C1 aptitudini de căţărător de borduri, acoperişul textil retractabil aproape că transformă Urban Ride într-o maşină decapotabilă. Mini-SUV-cabrio sau doar fiţe? Voi decideţi.

Citroen a profitat de salonul parizian pentru a afla părerile vizitatorilor despre acest model. Sondajul, extins şi pe reţelele de socializare, a avut rezultate favorabile intrării în producţie a conceptului C1 Urban Ride. Rămâne de văzut care va fi preţul versiunii de serie, care cel mai probabil îşi va găsi locul în catalogul Citroen în primavara lui 2015.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 ian 02:48
...> Pentru 2015, compacta francezilor de la Citroen, aflată în catalog din 2010 şi vândută în peste 450.000 de exemplare, primeşte o discretă actualizare tehnică şi estetică....
1
EUR
4.8347
RON
12 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H