Ciţu, atac FURIBUND la adresa PSD. „Programul prezentat de aceştia scoate România din UE”

Florin Cîţu a acuzat că programul de guvernare prezentat de PSD "scoate România din afara UE". De asemenea, ministrul Finanţelor l-a întrebat pe Marcel Ciolacu, preşedintele social-democraţilor, dacă "a primit aprobare de la finanţatorii de la Est pentru acest program".

RomaniaTV.net
02 nov. 2020, 11:56
Ciţu, atac FURIBUND la adresa PSD. „Programul prezentat de aceştia scoate România din UE”

Într-o conferinţă de presă susţinută la Ministerul Finanţelor, Florin Cîţu a amintit că „viitorul României este strict legat de UE”.

„Vreau să atrag atenţia în mod foarte serios preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, că programul prezentat de aceştia este un program care scoate România din afara UE.

Aş avea şi o întrebare pentru el şi i-aş cere să fie foarte onest cu românii. Să ne spună dacă a primit aprobare de la finanţatorii de la Est pentru acest program”, a declarat ministrul Finanţelor.

Florin Cîţu: „Nu iau în calcul un lockdown în economie”

„Vreau să îi asigur pe toţi românii şi am spus că la Ministerul de Finanţe şi eu personal nu iau în calcul niciun scenariu în care va exista un lockdown în economie.

Am demonstrat că putem să mergem în paralel. Avem nevoie ca economia să fie deschisă. Avem nevoie de o economie care să funcţioneze în condiţiile acestea dificile, pentru că doar aşa putem să avem surse de finanţare pentru toate proiectele pe care le luăm în calcul”, a mai spus Florin Cîţu.

Florin Cîţu: O altă sursă de finanţare a programului de guvernare a PSD, Pilonul II de pensii