Florin Cîţu: O altă sursă de finanţare a programului de guvernare a PSD, Pilonul II de pensii

Florin Cîţu vine cu noi acuzaţii grave la adresa social-democraţilor. Ministrul Finanţelor a declarat că Ciolacu "a pus ochii" pe banii de la Pilonul II. De asemenea acesta susţine că Pilonul II ar fi o altă sursă de finanţare pentru programul de guvernare al PSD.

RomaniaTV.net
01 nov. 2020, 18:32
Florin Cîţu: O altă sursă de finanţare a programului de guvernare a PSD, Pilonul II de pensii

„Ciolacu a pus ochii pe banii de la Pilonul II.

O altă sursă de finanțare pentru programul de guvernare al PSD – Naționalizarea PIlonului II de pensii.

PSD reintroduce suprataxarea administratorilor de pensii prin OUG 114 2.0 de la 1.01.2021 și în același timp oprește TOATE transferurile către Pilonul II. Astfel Pilonul II urmează să fie naționalizat de facto.

Același program de guvernare ca în 2016. Pregătit de aceiași oameni- Valcov, Orlando și Grindeanu “OUG 13”. Aceleași surse de finanțare că în 2017 și 2018 – TAXE mai multe și mai mari.

Mâine, în cadrul declarațiilor de presă, vă voi arata cu date de ce PSD ascunde sursele de finanțare pentru buget.

#RomaniaFaraPSD #RomaniiTrebuieSaStie”, a spus Florin Cîţu, pe contul de Facebook.

În urmă cu o zi, Florin Cîţu spunea că PSD-ul de astăzi este tot PSD-ul lui Dragnea, doar că cel care conduce partidul este Ciolacu, care ar fi „vâslaşul” fostului lider PSD.

„PSD-ul de astăzi este tot PSD-ul lui Dragnea. Doar că acum este condus de vâslașul lui Dragnea, Ciolacu „Ecologistul”.”, a spus Florin Cîţu, pe contul personal de Facebook.

Citeşte şi: Florin Cîţu, un nou atac la social-democraţi: PSD-ul de azi e tot PSD-ul lui Dragnea. Acum este condus de vâslaşul Ciolacu Ecologistul