Cîțu face lumină în cazul clipului cu ”Superman”. Cum a ajuns filmarea pe pagina Premierului: Le pun și râd de mine

Florin Cîțu a vorbit pentru prima dată despre videoclipul în care apare drept Superman și care a creat o adevărată vâlvă pe rețelele de socializare.

16 sept. 2021, 22:04
Cîțu face lumină în cazul clipului cu ”Superman”. Cum a ajuns filmarea pe pagina Premierului: Le pun și râd de mine

Cîțu face lumină în cazul clipului cu ”Superman”. Premierul a declarat că aceste filmulețe le primește de la români, iar ori de câte ori primește ceva amuzant postează și pe pagina personală.

Cîțu face lumină în cazul clipului cu ”Superman”. Cum a ajuns filmarea pe pagina Premierului: Le pun și râd de mine

”Le primesc de la oameni. Când mi se pare ceva funny le pun și râd de mine. Clipul cu Superman mi s-a părut foarte bine făcut, era distractiv, era o parodie, clar, dar era bine făcut. Pentru mine, dacă e ceva funny l-am pus acolo. Mă așteptam să mă atace PSD și AUR, USR. Reacția lui Orban mi s-a părut bizară. Nu mă cred Superman. Dar e un mod de a comunica altfel. Lipsa simțului umorului mi se pare o problemă. E trist să nu ai simțul umorului.

S-a discutat mult despre ce am postat eu. Asta înseamnă că nu există probleme reale pentru ei. Dacă noi pierdem vremea cu un filmuleț apărut pe Instagram… Avem pandemia, campania de vaccinare.. asta ar trebui să ne preocupe. Mă duc în Vama Veche. Dacă a ajuns PSD acolo vă dați seama. Îmi plac răsăriturile din Vama Veche. Cine vrea să mă vadă trebuie să vină dimineața. O să postez pe Instagram când o să merg.”, spune premierul.

Florin Cîțu a postat, joi, pe pagina de Instagram un video editat în care îl întruchipează pe Superman. Clipul bizar publicat joi de Florin Cîțu îl înfățișează ca având puterile lui Superman în timp ce salvează un avion de la prăbușire, apoi „super-eroul” iese din ape și rostește „Are you coming?” (Vii cu mine?).

Videoclipul postat de Florin Cîțu pe rețeaua socială este însoțit de textul „Tehnologia asta” și îl arată pe „The Man of Steel” în anumite secvențe cum zboară și oprește un avion din cădere.

„E nevoie, din când în când, de control medical”, a scris Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, ca reacție la aceste imagini.

Imaginile vin chiar în ziua în care Birourile Permanente Reunite ale celor două camere ale Parlamentului au decis că moţiunea de cenzură va fi citită în şedința de azi de la ora 16.00, dar dezbaterea şi votarea va avea loc după decizia CCR.

Citește și: Videoclip halucinant postat de Florin Cîţu pe reţelele de socializare. Premierul României se consideră Superman: „Vii cu mine?” – VIDEO