Videoclip halucinant postat de Florin Cîţu pe reţelele de socializare. Premierul României se consideră Superman: „Vii cu mine?” – VIDEO

Florin Cîțu a postat, joi, pe pagina de Instagram un video editat în care îl întruchipează pe Superman.

09 sept. 2021, 15:19

Videoclip halucinant postat de Florin Cîţu pe reţelele de socializare. Clipul bizar publicat joi de Florin Cîțu îl înfățișează ca având puterile lui Superman în timp ce salvează un avion de la prăbușire, apoi „super-eroul” iese din ape și rostește „Are you coming?” (Vii cu mine?).

Videoclip halucinant postat de Florin Cîţu pe reţelele de socializare. Premierul Cîţu se consideră Superman

Videoclipul postat de Florin Cîțu pe rețeaua socială este însoțit de textul „Tehnologia asta” și îl arată pe „The Man of Steel” în anumite secvențe cum zboară și oprește un avion din cădere.

„E nevoie, din când în când, de control medical”, a scris Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, ca reacție la aceste imagini.

Imaginile vin chiar în ziua în care Birourile Permanente Reunite ale celor două camere ale Parlamentului au decis că moţiunea de cenzură va fi citită în şedința de azi de la ora 16.00, dar dezbaterea şi votarea va avea loc după decizia CCR.

Premierul Florin Cîțu continuă procesul de scoatere a USR PLUS de la guvernare, după ce miniştrii desemnaţi de Alianţă şi-au dat demisia. Florin Cîţu a demis prefecţii şi subprefecţii USR PLUS, după ce miercuri a dat afară secretarii de stat. În ședința de Guvern, Florin Cîțu a demis 14 prefecți și 28 de subprefecți susținuți de USR-PLUS.

„Am aprobat eliberări şi numiri de prefecţi. Sunt 42 de decizii. 14 prefecţi şi 28 de subprefecţi. MAI va emite 14 ordine de ministru pentru preluarea de atribuţii. Nu numim alţi prefecţi sau subprefecţi. Vor fi preluate atribuţiile. Situaţia rămâne exact ca la secretarii de stat. Nu se numeşte nimeni pe acele locuri. Rămân posturile libere şi se preiau din atribuţii”, a declarat Florin Cîţu.

Premierul a precizat că subprefecţii vor prelua atribuţiile.

„Nu facem alte numiri. Vor prelua subprefecţii”, a explicat şeful Executivului.

Încă de miercuri, Florin Cîţu pregătea demiterea prefecţilor şi subprefecţilor USR-PLUS, după cum precizau surse guvernamentale.

Premierul a declarat miercuri, că deși nu a luat încă decizia de demitere a prefecților și subprefecților USR PLUS, dacă aceștia rămân în funcție atunci s-ar intrepreta că el aduce la guvernare AUR și PSD.

Citeşte şi: Florin Cîţu dezvăluie adevăratul motiv pentru care l-a demis pe Stelian Ion: „A vrut să numească şefi de parchete după modelul Tudorel Toader”


loading...