Cîţu, întrebat dacă demisia consilierului Mioara Costin e o recunoaştere a autenticităţii documentului de la Guvern: Nu. Demisia este un act unilateral. Şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu impecabil

Chestionat dacă Mioara Costin se va regăsi în echipa sa, într-o altă zonă de comunicare, la PNL sau la Senat, premierul a răspuns: „În acest moment, nu”.

24 iul. 2021, 19:55
Cîţu, întrebat dacă demisia consilierului Mioara Costin e o recunoaştere a autenticităţii documentului de la Guvern: Nu. Demisia este un act unilateral. Şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu impecabil

Premierul Florin Cîţu a precizat că demisia consilierului Mioara Costin din funcţia de consilier de stat nu eeste o recunoaştere a autenticităţii documentului cu antetul Guvernului privind strategia sa de campania internă a PNL. El a mai explicat că demisia acesteia a fost un act unilateral şi Costin „şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu impecabil în timpul cât era în serviciu”. De asemenea, şeful Executivului a adăugat că, în acest moment, Mioara Costin nu se va regăsi în altă zonă a lui de comunicare, la partid sau Senat.

Cine este Mioara Costin, noul şef al Grupului de Comunicare Strategică. Unde a mai lucrat fosta jurnalistă

„Nu, nu au nicio legătură aceste lucruri. Nu. Demisia este un act unilateral. Eu am spus doar că acel consilier şi-a făcut treaba şi şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu impecabil în timpul cât era în serviciu. Există deja o demisie. Din punctul meu de vedere subiectul este încheiat”, a explicat Florin Cîţu, într-o declaraţie de presă, după ce a participat la conferinţa de alegeri de sâmbătă a PNL Bucureşti, întrebat dacă faptul că a acceptat demisia Mioarei Costin e o recunoaşterea a autenticităţii acelui document.

Chestionat dacă se va regăsi în echipa sa, într-o altă zonă de comunicare, la PNL sau la Senat, premierul a răspuns: „În acest moment, nu”.

Mioara Costin, consiliera premierului Cîțu, și-a dat demisia din funcție

Consilierul premierului, al cărei nume apare pe documentul trimis de la Guvern cu punctajul pentru campania internă din PNL, a demisionat, decizia de eliberare din funcţie fiind publicată, joi seară, în Monitorul Oficial.