Ciudatele vieţi sexuale ale preşedinţilor din SUA: Dependenţa lui Kennedy şi propunerile lui Johnson

Preşedinţii americani (dar şi unele Prime Doamne) par să fi fost predispuşi la bizarerii sexuale. Nu mai puţin de 12 dintre cei 44 de conducători ai Statelor Unite au fost implicaţi în scandaluri sexuale sau sunt protagonişti în poveşti cu puternică tentă sexuală.

RomaniaTV.net
13 nov. 2012, 08:20
Ciudatele vieţi sexuale ale preşedinţilor din SUA: Dependenţa lui Kennedy şi propunerile lui Johnson

Deşi printre cei acuzaţi de adulter se numără Thomas Jefferson, Warren G. Harding, Franklin D. Roosevelt, John F. Kennedy, Lyndon B. Johnson sau Bill Clinton, unii dintre preşedinţii americani sunt protagoniştii unor poveşti ceva mai picante.

Ulysses S. Grant – Bărbatul pe care nici măcar soţia sa nu l-a văzut gol
(1869-1877)
 
Oricât de dur ar fi fost privit Ulysses S. Grant ca om, un detaliu îl face să pară timid sau puritan până la limita ridicolului. General în timpul Războiului Civil, Grant era singurul din întreaga cazarmă care făcea duş separat şi nu în duşul comun împreună cu toţi soldaţii şi ofiţerii. Deşi se crezuse că aceasta era pentru a nu-şi submina respectul în faţa inferiorilor în rang, se pare că Grant nu se dezbrăcase niciodată nici măcar în faţa soţiei sale, chiar dacă avea un fiu cu aceasta. Ulterior, într-o discuţie liberă, preşedintele a declarat că era mândru de faptul că absolut nimeni nu îl văzuse gol de când era copil.  

Citiţi despre Calvin Coolidge – Cowboy-ul sătul să facă sex cu soţia sa. Preşedintele care a dat numele unui fenomen în biologie şi psihologie

Citiţi despre celebrul John F. Kennedy – Dependentul de sex. Lunga listă a cuceririlor sale, printre care se numără actriţe, pictoriţe, arisocrate sau iubite ale unor mafioţi celebri.

Citiţi despre exhibiţionistul Lyndon B. Johnson – Un ”Casanova” accidental, care nu rata nicio ocazie de a-şi instaura ”dominaţia genitală”.

Citiţi despre preferinţele bizare ale ”Taţilor fondatori”. Ce secrete ascundeauAbraham Lincoln, Benjamin Franklin sau Eleanore Roosevelt.