Ciulama de ciuperci, rețeta preferată a Cameliei Șucu: „Era una dintre preferatele noastre, atât a mea, cât şi a surorii mele”

Ciulama de ciuperci, rețeta preferată a Cameliei Șucu, pe care Ştefan Lungu i-a pregătit-o milionarei în emisiunea „Gătit la costum.” Este una dintre cele mai bogate femei din România, dar adoră mâncarea simplă. A declarat că bunica ei făcea cele mai bune clătite și că mama ei o răsfăța cu ciulama.

06 nov. 2023, 15:36
Ciulama de ciuperci, rețeta preferată a Cameliei Șucu: „Era una dintre preferatele noastre, atât a mea, cât şi a surorii mele”
Ciulama de ciuperci, rețeta preferată a Cameliei Șucu

Ciulama de ciuperci, rețeta preferată a Cameliei Șucu. „Atunci când eşti copil, preferi ceva dulce. Preferam clătitele făcute de bunica. Mama mea, de exemplu, era o maestră în gătit. De pildă, ciulamaua era una dintre preferatele noastre, atât a mea, cât şi a surorii mele.”, a mărturisit Camelia.

Citește și: Cum se întreține în formă Camelia Șucu. Ce mânâncă într-o zi obișnuită: „Secretul e echilibrul”

Ciulama de ciuperci, rețeta preferată a Cameliei Șucu

Ingrediente:

  • 50 ml ulei de floarea soarelui;
  • 50 g făină;
  • 500 ml supă de găină/supă de pui;
  • carne de găină fiartă (pulpe, aripi);
  • piper;
  • sare;
  • 1 lingura plina pătrunjel.

Camelia și Dan Șucu au pus bazele unei afaceri de succes – compania de mobilă Mobexpert. Din căsnicia celor doi s-au născut două fete: Ioana și Cristina Șucu. Cu toate astea, ei au divorțat în 2007. Dan Șucu a fost nevoit să-i plătească fostei soții peste 40 de milioane de euro pentru acțiunile la compania Mobexpert, pe care o dețineau împreună.

Chiar dacă avea o avere impresionană, milionara a declarat că a trecut cu greu peste divorț. După ani de zile, ea a ajuns la concluzia că ce nu te doboară te întărește și că este esențial să avem provocări în viață.

Cu siguranță, divorțul a fost un moment greu de gestionat și sunt convinsă că toți cei care au trecut prin asta știu ce vorbesc, nu intru în detalii. Dar au mai urmat momente greu de dus emoțional. Am învățat ceva din majoritatea, din unele n-am învățat nimic, ci am rămas doar cu un gust amar. Sunt convinsă însă că ce nu te doboară te întărește, asta e chiar rostul provocărilor în viața noastră, deci aș putea spune că sunt de multe ori mai tare decât eram în tinerețe”, a declarat Camelia Șucu.