Clanurile interlope se pregătesc de război. Alertă maximă la MAI

Interlopii din București se pregătesc de un război stradal, după ce ultimul conflict, dintre ”Clanul Sportivilor” și ”Clanul Țiganilor”, s-a soldat cu tranșarea liderului ”Sportivilor”. Polițiștii din București sunt în alertă, după ce cele două clanuri au anunțat că se vor duela din nou și încearcă să găsească un loc unde să aibă loc disputa.

12 ian. 2020, 10:12
Clanurile interlope se pregătesc de război. Alertă maximă la MAI

Marcel Vela, ministrul de Interne, a recunoscut, la Antena 3, că trupele speciale ale Poliției sunt în alertă și că toată activitatea clanurilor de interlopi sunt monitorizate.

„IGPR este pregătit să intervină pentru această speță și pe altele, din această zonă, a clanurilor interlope. Mai multe detalii nu le dau clanurilor interlope când și unde sunt mobilizați polițiștii. Sunt prea puțini polițiști în teren și prea mulți în birouri. Vreau să vă spun că din 4 noiembrie chiar se lucrează la nivelul Afacerilor Interne şi ce vedem acum că se întâmplă în ţară se datorează faptului că MAI a intrat cu forţa în aceste structuri care până acum trăiau foarte liniştite că Poliţia are şi alte preocupări decât cele conform statutului.”, a declarat Marcel Vela.

IMAGINI ŞOCANTE! Cum arată Bebino, şeful Clanului Sportivilor, după ce a fost tăiat cu sabia FOTO

n conflict violent a avut loc joi seară, în Capitală, între două grupuri de interlopi, una cu legături cu Gruparea sportivilor, două persoane ajungând la spital în stare gravă. Doi dintre cei implicaţi în conflict sunt cercetaţi pentru tentativă de omor.

„La data de 9 ianuarie,în jurul orei 22:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la două unităţi spitaliceşti din Bucureşti s-au prezentat doi bărbaţi răniţi, cel mai probabil că urmare aunei altercaţii”, anunţă Poliţia Capitalei.

Protagoniştii scandalului au fost Emil Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong şi Cezar Petcu, cunoscut sub numele de Joe, au declarat surse din anchetă pentru News.ro.

Emil Marius Alecu, zis Bebino i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu, care a fost de acord să-i achite o parte din bani şi l-a chemat să-i facă plata, locul de întâlnire ales fiind unul public.

Joe, fost boxer, însoţit de câţiva prieteni, l-a aşteptat pe Bebino la locul de întâlnire, care fusese ales de adversari într-un -un loc public, tocmai pentru a evita un eventual conflict violent. Imediat ce Emil Marius Alecu, zis Bebino însoţit de apropiaţi a sosit, a început bătaia, ajungându-se ca ambele tabere să facă uz de arme albe.

Conform surselor citate, un tânăr ar fi fost rănit grav de Emil Marius Alecu, zis Bebino, care la rândul său ar fi fost rănit cu sabia de Cezar Petcu – Joe. Încercând să se apare, Bebino şi-a pierdut un deget. O a doua lovitură cu sabia a primit-o în spate. Ambele victime au ajuns de urgenţă la Spitalul Sf. Pantelimon, unde în scurt timp s-au adunat zeci de apropiaţi. Pentru Bebino au venit, în afară de tatăl său, membri marcanţi ai grupării Sportivilor.