IMAGINI ŞOCANTE! Cum arată Bebino, şeful Clanului Sportivilor, după ce a fost tăiat cu sabia FOTO

Bebino, șeful Clanului Sportivilor, imediat ce a ajuns la spital, vineri, după ce a fost tăiat cu sabia de Joe, nepotului lui Napoleon Gheorghe, antrenorul de box de la Dinamo.

10 ian. 2020, 18:30

Bebino a fost atacat şi tăiat cu sabia, ajungând la spital cu degete amputate şi tăieturi adânci pe membre şi tendoane. Starea lui este acum stabilă, dar va avea nevoie de multe zile de spitalizare pentru recuperare, scrie Libertatea, care prezintă şi imaginile din spital.

Marius Alin Alecu, alias Bebino, a fost numit în vară în postura de cap al Clanului Sportivilor după o răfuială în public cu Bibiloi, predecesorul său. Acum a căzut victimă în fața Clanului Țiganilor, fiind atacat și hăcuit în plină stradă cu două zile înainte ca Bebino să împlinească 27 de ani.

„La data de 9 ianuarie,în jurul orei 22:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la două unităţi spitaliceşti din Bucureşti s-au prezentat doi bărbaţi răniţi, cel mai probabil ca urmare aunei altercaţii”, anunţă Poliţia Capitalei. Protagoniştii scandalului au fost Emil Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong, şi Cezar Petcu, cunoscut sub numele de Joe, au declarat surse din anchetă pentru news.ro.

Emil Marius Alecu, zis Bebino i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu, care a fost de acord să-i achite o parte din bani şi l-a chemat să-i facă plata, locul de întâlnire ales fiind unul public. Joe, fost boxer, insoţit de cîţiva prieteni, l-a aşteptat pe Bebino la locul de întâlnire, care fusese ales de adversari într-un -un loc public, tocmai pentru a evita un eventual conflict violent. Imediat ce Emil Marius Alecu, zis Bebino insoţit de apropiaţi a sosit, a început bătaia, ajungându-se ca ambele tabere să facă uz de arme albe. Conform surselor citate, un tânăr ar fi fost rănit grav de Emil Marius Alecu, zis Bebino, care la rândul său ar fi fost rănit cu sabia de Cezar Petcu – Joe. Încercând să se apare, Bebino şi-a pierdut un deget. O a doua lovitură cu sabia a primit-o în spate.

„Bebino” a fost transportat de urgență la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală, unde este internat sub pază pentru a se evita eventuala escaladare a luptelor chiar în interiorul instituției medicale, scrie Libertatea.