Maria Ghiorghiu, previziune sumbră: „Războiul ne bate la ușă, cutremurul ne bate la uşă”

Maria Ghiorghiu ne avertizează ca va urma o revoluție sângeroasă, în care cei din Guvern și din Parlament vor fi înlăturați de la putere de către protestari.

20 nov. 2022, 21:15
Maria Ghiorghiu, previziune sumbră: „Războiul ne bate la ușă, cutremurul ne bate la uşă”

Maria Ghiorghiu are, în permanență, previziuni. De această dată, însă, Duhul Sfânt i-a transmis că un cutremur bate la ușă, așa cum s-a întâmplat și în cazul războiului. Clarvăzătoarei nu îi este clar, încă, dacă este vorba despre un cutremur politic sau despre un cutremur în adevăratul sens al cuvântului. Mai mult, nu se cunoaște nici dacă acest cutremur va avea loc în România sau în altă parte a lumii.

„Până acum, România a fost ocrotită de tot felul de dezastre. Să ne rugăm Bunului Dumnezeu să nu-și întoarcă Fața Sa de la noi, și să ne ocrotească în fiecare clipă a vieții noastre.”, a declarat Maria Ghiorghiu.

În cadrul emisiunii BZI LIVE, Maria Ghiorghiu a avertizat pe toată lumea că un posibil cutremur ne bate la ușă. Nu se știe, cu certitudine, dacă acest cutremur este unul cu implicări politice sau este vorba despre un cutremur de pământ. Dacă ne referim la un cutremur politic, poate avea loc o răsturnare a Guvernului, a Parlamentului, „pentru că lumea este disperată cu ceea ce trăiește în zilele de astăzi”.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, premoniţie despre invadarea României de către Rusia: „Am auzit un glas care spunea: Federaţia Rusă în România. Vor cădea bombe”
„Deocamdată nu mi s-a spus și țara. Dar faptul că a spus că bate la ușă poate să ne ducă cu gândul la un posibil cutremur mai dens, dar să sperăm că nu va fi atât de dezastruos. Că dacă e vorba de cutremur, așa am scris și despre război, nu de la mine, ci de la Duhul Sfânt, că războiul ne bate la ușă. Deci, e același lucru, războiul ne bate la ușă, cutremurul ne bate la ușă.

Putem să ne gândim și la un cutremur politic, deci orice e posibil. Nu spune că este vorba despre cutremur, ci doar că ne bate la ușă un cutremur. Poate să fie un cutremur politic, o răsturnare a situației Guvernului, a Parlamentului, pentru că lumea este disperată cu ceea ce trăiește în zilele de astăzi. Lipsurile sunt extrem de mari, facturile la curent foarte mari.”, a subliniat Maria Ghiorghiu la BZI LIVE.

Maria Ghiorghiu a explicat că rolul cutremurelor de pământ este de a așeza pământul. Pentru a liniști populația, ea a precizat că nu este necesar să se producă un cutremur dezastruos.

„Poate să fie și un cutremur politic, nu neapărat un cutremur de pământ. Am vorbit de foarte multe ori că aceste cutremure mici au rolul de a așeza pământul, deci nu neapărat să se producă un cutremur dezastruos. Mai ales că am văzut foarte multe proteste. Oameni care veneau din toate părțile României și se adunau într-un singur loc și erau foarte revoltați. De altfel, aceste proteste, care deja au început, dar vor fi și mai mari și mai gălăgioase, sunt premergătoare acelei noi adevărate revoluții. Deci așa va începe adevărata noua revoluție, pas cu pas, cu aceste proteste ale oamenilor, care, pe bună dreptate, nu mai pot să facă față. Este imposibil de trăit, imposibil de murit, pentru oamenii obișnuiți.”, a declarat Maria Ghiorghiu.


Maria Ghiorghiu: „Următoarea revoluție va fi o revoluție sângeroasă”
Maria Ghiorghiu ne avertizează ca va urma o revoluție sângeroasă, în care cei din Guvern și din Parlament vor fi înlăturați de la putere de către protestari. Aceștia din urmă nu vor mai face face lipsurilor și se vor uni, pentru a salva țara din situația în care a fost adusă.

„Următoarea revoluție va fi o revoluție sângeroasă și tot Guvernul, și tot Parlamentul vor ieși afară. Protestatarii nu îi vor lăsa să stea, pentru situația în care au adus țara. Acum suntem în imposibilitatea de a ne mai încălzi, de a ne mai plăti facturile. Ne întoarcem la rația de dinainte de `89, când aveam curent cu porția, televizor cu porția, deci nu se mai poate.”, a precizat Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu este convinsă că previziunile ei se vor adeveri. „Eu spun aici un adevăr, un adevăr de la Dumnezeu și de la Maica Domnului, un adevăr care, treptat, se va împlini întocmai cum am scris.”, a completat Maria Ghiorghiu la BZI LIVE.

Maria Ghiorghiu a discutat, în emisiunea BZI LIVE, despre pandemie și despre posibilitatea impunerii unor noi restricții. Clarvăzătoarea a primit, din nou, mesaje de la Duhul Sfânt, în care avertizează omenirea cu privire la substanțele ce pot fi găsite în unele vaccinuri.

Maria Ghiorghiu aduce, din nou, vești cutremurătoare. Celebra prezicătoare anunță că pandemia „va veni ca un tăvălug peste România”, fiindcă restricțiile vor și mai drastice, spre deosebire de cum au fost până acum. Mai mult, oamenii vor face proteste uriașe, iar dacă se vor manifesta violent, vor fi nevoiți să suporte amenzi sau vor fi amenințați cu închisoarea.

Maria Ghiorghiu ne avertizează cu privire la pandemie. Clarvăzătoarea anunță proteste uriașe, în care oamenii vor ieși în stradă și vor cere să fie liberi. Vor exista amenzi și, chiar, oamenii vor fi amenințați cu închisoarea, dacă protestează violent. Restricțiile vor fi tot mai drastice, iar oamenii vor fi nevoiți să stea în case, pentru a nu mai putea ieși în stradă să protesteze.

„E minunat că toată lumea e relaxată la acest moment, dar aș vrea să spun că am deja trei mesaje despre pandemie. Dacă unul a fost în 20 octombrie, încă două sunt de azi dimineață și unul de ieri. Ne lasă deocamdată în voie, dar vom avea, din nou, vești despre pandemie. Nu știu dacă va fi adevărat ceea ce ni se spune ca număr, ca teamă. Cred că, cel mai mult ar vrea să ne temem să nu mai ieșim în stradă. Oamenii vor ieși în stradă, vor face proteste uriașe și atunci pandemia va veni ca un tăvălug peste România, ca oamenii să stea în case și să nu mai poată ieși în stradă. Dacă până acum era liber la proteste, pentru totdeauna se va găsi o găsi o scuză, că uite, avem multe infectări și trebuie să stați în case. Chiar și închisoare poate să fie, dacă oamenii vor protesta mai violent.”, a declarat Maria Ghiorghiu la BZI LIVE.
Prezicătoarea a primit următorul mesaj: „Un număr de doar 23, atât. Pentru infectarea aceasta cu COVID, securitatea ne-a programat o drastică măsură de securitate. Trebuie să stăm numai în casă”. Astfel, Maria Ghiorghiu avertizează populația României că vor urma măsuri de securitate drastice, care vor fi declanșate de apariția unui număr de 23 de cazuri de COVID-19, fie într-un oraș, fie într-un sat, fie într-o comună.

Maria Ghiorghiu, o nouă profeţie tulburătoare în vis: „Văd Cerul ca de noapte de culoare albastru violet strălucitor”
„Din păcate, vor urma restricții, exact cum spuneam în data de 20 octombrie, când auzeam un glas, care m-a trezit din somn și spunea: „Un număr de doar 23, atât. Pentru infectarea aceasta cu COVID, securitatea ne-a programat o drastică măsură de securitate. Trebuie să stăm numai în casă.” Deci, undeva se va auzi de această cifră de 23, într-un oraș, într-un sat, într-o comună, de 23 de bolnavi de COVID. S-ar putea să fie într-o localitate mai mică. Pentru un număr de 23 de infectați cu COVID, securitatea ne-a programat o drastică măsură de securitate. Din păcate, vom avea parte din nou de aceste restricții foarte drastice. Cred că o să fie mai drastice ca până acum.”, a adăugat Maria Ghiorghiu.

Mesajele Mariei Ghiorghiu nu se opresc aici. Aceasta a auzit un glas, potrivit căruia o persoană, care se afla în semi-întuneric, se ruga la icoana lui Iisus Hristos și îl întreba: „Doamne, iau și pe Elfode din vaccinuri?”. Prezicătoarea este de părere că această denumire, „Elfode” este o substanță dintr-un vaccin, care va urma să apară.

„Auzeam un glas, care spunea așa: „Te iubesc, Doamne. Te iubesc, stăpâne.” Și, în momentul acela, vedeam pe Mântuitorul Iisus Hristos într-o icoană și o persoană, care era în semi-întuneric, nu-i vedeam decât silueta, îmbrăcată în negru și se ruga la icoana Mântuitorului, care era foarte trist și îi spunea: „Doamne, iau și pe Elfode din vaccinuri?”. Eu nu știu ce înseamnă acest cuvânt, am spus acum exact cum l-am auzit. Elfode cred că e o substanță dintr-un vaccin, care va urma. Iată că acolo sus, în ceruri, Mântuitorul știe foarte bine de aceste vaccinuri, le îngăduie, ca ele să fie făcute oamenilor. Dar uite că are Mântuitorul și oameni aleși, care se rugau Lui și îl întrebau: „Doamne, pot să scot din vaccinuri acest Elfode?”. M-a uimit mesajul, mai ales că Mântuitorul privea la cel care se ruga.”, a mai spus Maria Ghiroghiu, în cadrul emisiunii BZI LIVE.