Claudia Ghiţulescu, despre trauma pierderii copilului: „Mă rugam: Doamne, dă-mi putere”

Claudia Ghiţulescu a vorbit despre trauma pierderii copilului. Este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică populară din România, însă nu a fost ferită de necazuri. A pierdut sarcina mult aşteptată, iar la scurt timp după aceea, a divorţat.

29 nov. 2021, 22:28
Claudia Ghiţulescu, despre trauma pierderii copilului: „Mă rugam: Doamne, dă-mi putere”
Claudia Ghiţulescu, despre trauma pierderii copilului

Claudia Ghiţulescu, despre trauma pierderii copilului. Artista a fost extrem de afectată de pandemia de coronavirus, mai ales psihic. Pentru că avea perioade extrem de aglomerate înainte, dintr-o dată a trebuit să stea închisă în casă.

Perioada pandemiei a fost un șoc pentru mine. Nu am crezut niciodată că o să stăm închiși în casă și nu o să pot cânta. M-a afectat sufletește, psihic. Dintr-o perioadă aglomerată, mergând la spectacole, a trebuit să stau închisă în casă. Am trăit o incertitudine pe care nu am trăit-o niciodată.

Iubesc mult ceea ce fac. Iubesc muzica. Nu știu dacă am avut dezavantaje. Dacă fac asta din tot sufletul, am primit la fel, lucruri frumoase. Am cunoscut multă lume. Sunt multe avantaje, pentru că atunci când iubești și pui iubire în ce faci se întoarce cu iubire totul.

Dezavantajele au fost, să zic așa, situații în care poate există lucruri spuse care nu-și au rostul. Când trebuie să vorbești cu cineva pentru un angajament, paparazzii interpretează și poate să dăuneze imaginii„, a declarat Claudia Ghiţulescu pentru Fanatik.ro.

Citeşte şi: Adi Minune şi Cati Simionescu, momente impresionante. Îmbrăţişări şi râuri de lacrimi după momentele de cumpănă pe care le-au traversat în ultimele luni

Claudia Ghiţulescu, despre trauma pierderii copilului

Am trecut printr-0 perioadă grea când am pierdut copilul. Mă rugam: Doamne, dă-mi putere. Am puterea de a înțelege când Dumnezeu hotărăște ceva în locul meu. Am mers mai departe cântând. M-am rupt de suferința aia. M-a ajutat să merg în mijlocul oamenilor, să cânt, să uit de ce aveam în suflet. A urmat apoi divorțul, a fost lovitură după lovitură.

Cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat a fost divorțul. Momentul ăla nu înțelegeam ce mi se întâmplă. Acum am văzut și m-am gândit că decât să stau într-o relație toxică, mai bine să își facă fiecare viața cum ne este pe plac„, a mai mărturisit cântăreaţa pentru aceeaşi sursă.