Claudia Ghiţulescu, dezvăluiri cutremurătoare. Artista a pierdut sarcina, în timp ce soţul ei se afla la amantă: „Era băieţel”

După doi ani de mariaj, Claudia Ghițulescu divorțează de bărbatul căruia i-a jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Interpreta de muzică populară și-a prins soțul că o înșela. Durerea cea mai mare a vedetei este că a pierdut sarcina, în timp ce soțul ei se afla la altă femeie.

RomaniaTV.net
04 feb. 2020, 18:13

Amănunte cutremurătoare despre divorțul cântăreței de muzică populară Claudia Ghițulescu! Artista încă își acuză soțul că în seara în care ea a pierdut sarcina, el a lăsat-o singură în casă și fără bani.

Cu lacrimi în ochi și cu sufletul sfâșiat, Claudia Ghițulescu a povestit cum a pierdut sarcina în timp ce soțul ei se afla cu altă femeie. Nu este deloc ușor pentru o femeie să piardă copilul pe care îl poartă în pântece, iar ce e și mai grav este că a fost lăsat singură să treacă prin asta.

Soţul Claudiei Ghiţulescu nu vrea să divorţeze. Ce decizie a luat cântăreaţa de muzică populară: „Dumnezeu este sus” 

‘Ce om e ăsta care te lasă singură când tu pierzi copilul? Am fost eu și o asistență medicală când mi-era cel mai rău. Am sunat eu la salvare singură. Inima copilașului meu a încetat să mai bată! Era băiețel. El era plecat la amantă, habar n-am unde era!’, a declarat Claudia Ghițulescu pentru Click!.

Divorțul dintre cei doi nu are loc pe cale amiabilă, ci cei doi se separă la tribunal. Prima înfățișare la judecătorie a avut loc, însă Marian nu s-a prezentat, ci a venit doar avocatul omului de afaceri. Următoarul termen de judecată a fost stabilit pe 28 februarie, zi în care Claudia Ghițulescu crede că se va termina totul.

Fostul soț al interpretei de muzică populară nu vrea să renunțe la femeia pe care a dus-o în fața altarului, iar de Sărbători i-a dat câteva mesaje. Claudia Ghițulescu nu ma vrea să audă de bărbatul care i-a trădat încrederea și a înșelat-o.

‘Mi-a trimis sms-uri de sărbători, nu i-am răspuns. Nu mai vreau să aud de așa om, ba chiar sunt pregătită de o nouă relație. Am fost la doi terapeuți, acum sunt bine, aveam momente când noaptea nu puteam să dorm. Au fost momente grele, nu puteam să mă plâng nici la mama. Ea era mai distrusă ca mine’, a mai dezvăluit vedeta pentru sursa mai sus citată.