Claudia Ghiţulescu spune de ce nu şi-a refăcut viața după divorț, dezvăluiri intime: „Niciun bărbat nu a rezistat”

Claudia Ghițulescu a recunoscut că își dorește să își refacă viața după divorț, însă încă nu a găsit un bărbat pe gustul ei. A încercat, însă se pare că nimeni nu a rezistat cerințelor artistei.

29 feb. 2024, 09:34
Claudia Ghiţulescu spune de ce nu şi-a refăcut viața după divorț, dezvăluiri intime: „Niciun bărbat nu a rezistat”

Claudia Ghiţulescu este o artistă care a trecut prin multe, dar nu s-a dat bătută niciodată. Aceasta a pierdut o sarcină, iar mai apoi a divorțat de fostul ei soț. Claudia Ghițulescu vrea să se mărite din nou. Cu toate că are mulți admiratori, cântăreața de muzică populară este singură și îl așteaptă pe acel bărbat care să îi facă inima să vibreze iar. A mărturisit că i-ar plăcea să pășească din nou în fața altarului și este de părere că această nuntă va fi mult mai frumoasă decât prima. Claudia Ghițulescu nu a găsit încă un bărbat pe gustul ei.

Claudia Ghiţulescu a dezvăluit ce face zilnic pentru a se menţine în formă. Care este secretul siluetei perfecte

„Am cunoscut mulți bărbați după divorț. Unii au rezistat, unii nu. Atunci mi-am dat seama că cei care au plecat, au făcut-o că atât a trebuit să ne cunoaștem. Eu încă aștept iubirea aia adevărată, cu tot pachetul, cu chimie, cu înțelegere, cum vreau eu să fie. Până nu găsesc un suflet așa cum vreau eu, nu mai intru în nicio relație. Nu are rost să îmi distrug și eu viața, nici pe a lui. Dacă tu nu îl iubești pe omul ăla și nu e așa cum ți l-ai dorit, nu sta lângă el, nu îi strica viața, poate își găsește pe altcineva.”, a declarat Claudia Ghiţulescu.

Claudia Ghiţulescu regretă că s-a măritat

Claudia Ghițulescu a divorțat de fostul soț și declară că regretă că și-a unit destinul cu acesta. Artista a dezvăluit ce nu a mers în fosta căsnicie și de ce nu s-ar întoarce într-o astfel de relație.

”Am regretat că m-am căsătorit exact a doua zi după nuntă, cred că e prima dată când spun. Mi-am dat seama că nu am făcut o alegere bună și că omul cu care eu am ales să plec pe acel drum nu era ce trebuie și de ce aveam eu nevoie. Am realizat a doua zi după nuntă, când eu și mama mea am văzut o ieșire care nu ne-a fost deloc pe plac. M-am uitat la mama, ea la mine și am zis: ”Doamne, oare ce am făcut?!”. Sunt unii oameni care atunci când ei vor și consideră își arată adevărata față și n-ai ce să faci, decât să accepți. Eu am acceptat, am zis că sunt oameni și cu defecte, dar e foarte important ca într-o relație să știi dacă poți să trăiești cu defectele soțului sau ale soției. La mine a fost puțin mai greu pentru că defectele erau foarte dureroase, mă afectau foarte mult pe mine. Ăla a fost regretul vieții mele”, a spus Claudia Ghițulescu, conform WOWnews.

Cântăreaţa nu exclude să fie din nou mireasă, iar a doua nuntă ar fi mai frumoasă decât prima. „M-aș mai vedea mireasă, abia aștept. Nu am un anumit model în minte de rochie de mireasă. Dar le-aș lăsa pe persoanele de specialitate să se ocupe de acest lucru. Aș merge la un designer și am proba să văd ce mi-ar plăcea. Iar referitor la nuntă, aș vrea să fie într-o locație luxoasă. Aș face o nuntă mult mai frumoasă față de cea pe care am avut-o. Iar nunta mea a fost una frumoasă, dar aș face una care să o întreacă pe aceea. Acum am și experiență, știu ce îmi doresc. Cred că aceasta este cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Am scăpat de pandemie, am înregistrări noi, am cântece noi, am multe proiecte și cântări. Nu simt că lipsește ceva din viața mea în momentul de față. Sunt foarte fericită. Am terminat și un master. Acum mă ocup de carieră și asta mă împlinește”, a mai spus Claudia Ghițulescu.

Drama teribilă a Claudiei Ghițulescu. Mama ei, puternic afectată după accidentul în care artista aproape și-a pierdut viața: „Mama mea s-a confruntat peste 20 de ani cu această problemă. A avut un șoc căci a crezut că am murit”

În urmă cu aproape două decenii și jumătate, Claudia Ghițulescu a fost victima unui accident rutier grav. Un șofer care a adormit la volan a intrat în autoturismul în care se afla artista.

Am avut niște chestii pe la rotulă. Nasul spart, toată partea a ochiului, mâna, ceva la coaste și piciorul. A adormit cineva la volan și a intrat în noi”, povestea artista în urmă cu ceva timp.

Impactul a fost atât de puternic încât Claudia Ghiţulescu s-a trezit în spital abia după trei zile.

Accidentul Claudiei a declanșat, însă, și coșmarul mamei sale. Femeia a avut un șoc puternic la aflarea veștii și până nu și-a vizitat fiica la spital, a crezut că este mințită pentru a fi protejată și că, de fapt, fiica ei este moartă. Șocul avut atunci i-a afectat puternic sistemul nervos, iar femeia nu a mai putut să doarmă ani la rând.

Citeste si Claudia Ghiţulescu, despre trauma pierderii copilului: „Mă rugam: Doamne, dă-mi putere”

Mama mea s-a confruntat 20 și ceva de ani cu o mare problemă. Nu putea să doarmă. Problema s-a declanșat după accidentul grav de mașină pe care eu l-am avut. Eram desfigurată, am stat în comă. A avut un șoc, cei care au sunat-o au dus-o prima dată să vadă mașina. Până a ajunge la spital a crezut că nu mai sunt și este mințită. Motiv pentru care, eu evitam ca mama mea să știe multe lucruri dureroase sau neplăcute sau schimbările bruște din viața mea. După ce am pierdut sarcina, mama a stat internată în spital o lună de zile. A fost foarte afectată! Fiind în trecut situația care a fost, ea s-a speriat foarte tare și a intrat într-o panică”, a povestit Claudia Ghițulescu pentru spynews.ro.

Până de curând, mama Claudiei lua câte șapte pastile pe zi ca să se poată odihni cât de cât. De curând, artista a aflat că-și pate ajuuta mama cu ajutorul unei tehnici de reprogramare  a conștientului, Theta healing. Această metodă ajută vindecarea fizică, emoțională și spirituală, iar mama ei a avut rezultate spectaculoase. Astfel, de la șapte pastile, femeia a ajuns să-și mai administreze doar una singură.

Citeste si Decizie neaşteptată a unei îndrăgite cântăreţe de muzică populară. S-a retras la mănăstire: „Am simțit că am dat mâna cu Dumnezeu”