Claudia Nechita se antrenează în livadă pentru JO de la Tokio GALERIE FOTO

Pandemia de coronavirus a prins-o pe Claudia Nechita chiar la ultimul meci de ecalificare la JO de la Tokio.

RomaniaTV.net
08 mai 2020, 11:17

Claudia Nechita a fost aproape de calificarea la Jocurile Olimpice din Japonia, dar pandemia de Coronavirus a oprit concursul de la Londra exact când pugilista mai avea un singur meci până să obțină biletul cel mare. Deși au trecut aproape două luni de când a boxat ultima oară într-un concurs oficial, cel preolimpic, din martie, de la Londra, Claudia nu uită că dacă nu începea pandemia de coronavirus acum avea biletul de Tokyo în buzunar.

Sportiva învinsese în primul meci, iar când să boxeze pentru calificare, turneul a fost suspendat. De când a revenit în țară, Claudia este la Câmpulung unde și-a transformat livada din apropierea casei în loc pregătire. Pugilista se antrenează de două ori pe zi și visează la momentul în care se va întoarce în ringul de box! Și anul viitor promite că va fi la Olimpiada de la Tokyo!

Claudia Nechita este una dintre performerele boxului românesc. Pugilista a pierdut șirul medaliilor pe care le-a câștigat, până la 27 de ani. Printre altele, este campioană națională la 57 kg, câștigătoare a Cupei României, a obținut locul trei la Campionatul Mondial de Tineret, medalia de bronz la Jocurile Olimpice Militare de la Wuhan în 2019, locul întâi în 2013 și 2018 la Centura de Aur, iar visul ei este să câștige o medalie la Olimpiadă!


loading...