Claudia Neghină şi-a botezat fetiţa. Primele imagini de la eveniment: „Fără pretenții, doar mult suflet și multe zâmbete”

Claudia Neghină şi-a botezat fetiţa într-o zi de septembrie. La 39 de ani, vedeta a devenit pentru prima oară mamă şi a avut parte de un cumul de emoţii atunci când şi-a ţinut pentru prima oară bebeluşul în braţe.

07 sept. 2021, 17:20
Claudia Neghină şi-a botezat fetiţa. Primele imagini de la eveniment: „Fără pretenții, doar mult suflet și multe zâmbete”
Claudia Neghină şi-a botezat fetiţa

Claudia Neghină şi-a botezat fetiţa. Blondina este extrem de fericită că a devenit mămică și spune că fetița i-a fost trimisă de tatăl ei, din Ceruri. Acesta și-a dorit foarte mult o nepoțică, dar n-a mai apucat să se bucure de acest dar, iar Claudia este convinsă că tatăl ei i-a trimis copilul.

Citeşte şi: Roxana Vancea devine mamă şi îmbracă rochia de mireasă

Claudia Neghină şi-a botezat fetiţa

Când lași lucrurile să se întâmple de la sine…totul decurge minunat! Cam așa a fost de când am rămas însărcinată cu Sofia, pentru că a apărut fără nici un plan în viața mea, și este cel mai frumos lucru la care nici măcar nu aș fi visat!

M-a învățat că viața este minunată atunci când încetezi să-ți mai faci planuri și când te bucuri de prezent! Cam așa a fost și creștinarea minunii mele, fără nimic programat, fără pretenții, doar mult suflet și multe zâmbete din partea tuturor! Și de data aceasta tot Sofia, extrasenzorială fiind încă din burtica mea, și-a ales nașa, Madalina Lazu (plus încă 2 nașe)„, a scris Claudia pe pagina sa de Facebook.

Când lași lucrurile să se întâmple de la sine…totul decurge minunat! Cam așa a fost de când am rămas însărcinată cu…

Posted by Claudia Neghina on Tuesday, September 7, 2021

Cum aflat Claudia Neghină că este însărcinată?

Claudia a anunțat că este însărcinată în direct, la Vorbește Lumea, pe când era însărcinată în șase luni. Vedeta a dezvăluit tot atunci și că urmă să aibă o fetiță. Modelul a făcut anunțul chiar în ziua în care a împlinit 39 de ani. A vrut să se asigure că totul este în regulă cu sarcina și a considerat că ziua ei de naștere este un prilej ideal pentru a face anunțul.

Claudia Neghină a povestit în detaliu e cum a aflat că este însărcinată. Inițial, a pus simptomele care ar fi indicat o sarcină pe seama problemelor hormonale. Totuși, a observat că, în ciuda faptului că făcea mult sport, pătrățelele începuseră să se acopere.

Jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că n-am știut. Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată. Eu aveam ceva probleme hormonale. Am observat că nu mi-a mai venit menstruația, însă având ceva probleme hormonale, am mers pe baza lor. Făceam yoga, mult sport. Am observat că au început să se acopere pătrățelele’, a mărturisit atunci Claudia Neghină.