Claudia Pătrășcanu a ajuns la capătul puterilor în scandalul cu Gabi Bădălău. Cei doi se întâlnesc din nou în instanță: „Nu putem trăi așa. Nu pot să înțeleg, pur și simplu”

Claudia Pătrășcanu nu mai poate să suporte scanalul dintre ea și Gabi Bădălău. Ea și fostul soț vor ajunge din nou în fața instanței. Totul a pornit de la faptul că bărbatul nu vrea să îi semneze procura pentre a ieși cu copiii din țară pentru vacanță.

25 sept. 2023, 09:31
Claudia Pătrășcanu a ajuns la capătul puterilor în scandalul cu Gabi Bădălău. Cei doi se întâlnesc din nou în instanță: „Nu putem trăi așa. Nu pot să înțeleg, pur și simplu”
Claudia Pătrășcanu a ajuns la capătul puterilor în scandalul cu Gabi Bădălău. Cei doi se întâlnesc din nou în instanță: „Nu putem trăi așa. Nu pot să înțeleg, pur și simplu”

Claudia Pătrășcanu l-a convocat din nou Gabi Bădălău în instanță, motivul evocat de aceasta fiind unul foarte simplu: artista dorește să călătorească cu copiii săi în străinătate, mai întâi la Disneyland, apoi la Istanbul, însă tatăl lor nu-i acordă procura necesară pentru aceste călătorii.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după despărțirea dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu este de părere că fostul soț refuză să-i ofere acest acord din cauza interdicției lui de a părăsi țara. Ea a menționat că această problemă o preocupă de când tatăl copiilor ei a fost obligat să rămână în țară și, pentru a obține permisiunea, a fost nevoită să solicite două ordonanțe președințiale. Claudia Pătrășcanu estimează că a pierdut aproximativ 1200 de euro din cauza acestor două procese, bani pe care i-ar fi putut cheltui alături de cei doi băieți ai lor.

„La noi e greu să semneze hârtiile. Ca să pot pleca cu copiii undeva, trebuie să fac ordonanță în instanță. Dacă el nu poate ieși, acum toată lumea trebuie să rămână în țară. În vacanța de toamnă vreau să-i duc la Dysneyland, iar de ziua lui Gabriel, pe 25 noiembrie, la Istanbul. Va fi în week-end, facem doar 45 de minute cu avionul din Constanța. Și am făcut cerere în instanță, pentru că nu a vrut să-mi dea, de comun acord, prin notar, procura. Nu pot să înțeleg, pur și simplu nu a vrut. Nu s-a prezentat când a fost citat. Eu vreau să-i duc pe copiii noștri în vacanță, nu pe copiii mei. Va veni sper și momentul în care va exista înțelegere. Dacă asta a fost decizia lui, ce pot spune. Înseamnă că nu-și dorește ca copiii noștri să meargă la Dysneyland. Nu primesc acordul lui decât târâtă prin instanță”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Cancan.

Artista ne-a mai spus că pierde nu mai puțin de 600 de euro cu o singură ordonanță președințială, bani pe care i-ar fi putut cheltui cu copiii:

„Se pierd bani pe care i-aș putea cheltui cu copiii. Pentru o ordonanță se duc cam 600 euro. Actele, munca avocaților, notificările. Prima oară i-am făcut notificarea prin notariat, el nu s-a prezentat”, a mai explicat aceasta.

Claudia Pătrășcanu nu ne-a ascuns nici faptul că fostul soț a insistat ca ea să-i semneze o procură, în condițiile în care Bădălău are interdicția de a părăsi țara:

„Îmi dă procura după cum are el chef, după cum plouă și bate vântul. El acum își dorește să plece cu ei în vacanță și mi-a cerut procură. Dar atâta timp cât instanța a considerat că nu are dreptul să iasă din țară, cum pot face eu asta? El vrea să trec practic peste decizia judecătorească. Și pentru că eu nu vreau, n-am cum să fac asta, el mă forțează, pune presiune. I-am zis că-mi voi da acordul în momentul în care i se ridică interdicția, să am siguranța copiilor. I-am dat mereu. Și când a fost ziua maică-sii, a plecat cu ei în Dubai. Tot timpul am fost de acord, am trecut de securea războiului.

Dar de când el nu poate ieși din țară, zici că parcă copiii noștri au vreo vină. El consideră ca și copiii să stea reținuți. Spre fericirea mea, eu nu am ncio problemă, vreau să-i scot pe copiii noștri. Am mai ieșit cu ei. Eu chiar dacă îi dau acum procură, nu-l ajută cu nimic. Dar eu nu pot încălca niște reguli, cum să iasă cu copiii, dacă nu are acordul instanței. I-am transmis că atunci când totul va fi în regulă, i-o dau. Cred că acesta e motivul pentru care el nu vrea, îmi pare rău că nu am acordul lui, să simtă și copiii că și tati se bucură de vacanța lor. Eu nu-mi pot face probleme singură. Trebuie să respectăm legea. Anul trecut am plecat în patru vacanțe cu copiii, dar acum, pur și simplu nu vrea. Nu putem trăi așa, nu toți suntem sub control judiciar”, a adăugat aceasta.

Citește și: Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău s-au despărţit din nou. Bianca: „Da, e fostul meu”/ Bădălău: „Au fost trei ani frumoşi, nu vă aşteptaţi la mizerii!”