Claudia Pătrășcanu, prima reacție după despărțirea dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu, prima reacție după despărțirea dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Se pare că relația lor este în continuare tumultoasă, nu sunt la prima separare și nu se știe dacă de această dată este definitvă, sau se vor împăca în curând.

18 sept. 2023, 18:56
Claudia Pătrășcanu, prima reacție după despărțirea dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu
Claudia Pătrășcanu, prima reacție

Claudia Pătrășcanu, prima reacție după despărțirea dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Vestea că cei doi nu mai formează un cuplu a șocat pe toată lumea, mai ales pe cei care-i urmăresc și le cunosc viața. Totuși, se pare că pe artistă nu a impresionat-o deloc, semn că nu e nimic nou pentru ea.

Citește și: Bianca Drăguşanu continuă s-o ironizeze pe Claudia Pătrăşcanu. „De ce să dau importanţă unui chibrit? Ca să ia foc?” 

Claudia Pătrășcanu, prima reacție

Claudia Pătărșcanu a aflat și ea vestea că fostul ei soț nu mai este într-o relație, însă nu o interesează absolut deloc. Ba mai mult, a dat de înțeles că este un subiect închis pentru ea tot ceea ce ține de Bianca Drăgușanu sau fostul ei soț. „Vreau un subiect interesant.. Despărtirea lor nu mă interesează!”, a spus Claudia Pătrășcanu, pentru Playtech Știri.

Gabi Bădălău a fost cel care a făcut anunțui și are numai cuvinte de laudă la adresa Biancăi Drăgușanu, explicând că o să o respecte mereu, chiar dacă motivul despărțirii este legat de superioritatea pe care o afișa în fața lui.

Îi mulțumesc Biancăi pentru tot ce îi doresc să fie sănătoasă. Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare. Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, ca să nu rămân cu regrete. Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicam degeaba. Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare.

Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație…rămân cu tot ce a fost bun și frumos…a fost și o lectie de viață pentru mine… O să o respect pe Bianca toată viața și din partea mea să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul…eu sunt bărbat”‘, a spus Gabi Bădălău, pentru Spynews.ro.