Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu, împreună la ziua fiului lor: „Am făcut o greşeală”

Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu au petrecut împreună la ziua fiului lor, Nicolas, care a împlinit patru ani. Petrecerea a avut loc la munte, iar micuţul i-a avut alături pe ambii părinţi, în ciuda divergenţelor din ei. De această dată, au lăsat deoparte "armele" şi s-au bucurat pentru copilul lor.

27 ian. 2021, 18:07
Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu, împreună la ziua fiului lor: „Am făcut o greşeală”
Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu au petrecut împreună la ziua fiului lor, Nicolas

Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu

, împreună la ziua fiului lor. „L-am sărbătorit pe Nicolas. Încă suntem aici. Gabi a venit aici, după a plecat. Nu este ușor ceea ce se întâmplă, dar lăsăm instanța să hotărască și mergem înainte. Pentru că trebuie să divorțăm. Suntem părinți pentru ei. Gabi a fost tot timpul la aniversările copiilor, tot binele pentru ei.

Lăsăm ca lucrurile să se așeze și îmi văd în continuare de activitățile copiilor. Nu am purtat nicio discuție. Am stat la aniversarea copiilor cu câțiva prieteni. A doua zi Gabi a plecat. Nu am avut ce să vorbim.

Copiii au fost foarte încântați. Având în vedere că era ziua lui Nico, amândoi eram ca părinți lângă ei. Copiii erau fericiți. Eu îi divinizez, pentru ei fac totul. Vreau să fie fericiți. Nu mi-aș fi dorit niciodată să se ajungă aici.”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Citeşte şi: Claudia Pătrăşcanu, mesaje incendiare către Bianca Drăguşanu. Ce i-a spus despre Gabi Bădălău

Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu, împreună la ziua fiului lor

Artista a declarat că nu se vor mai comporta ca soţ şi soţie, niciodată, însă vor fi părinţi pe băieţii lor. A mai ținut să precizeze că nu este deloc deranjată de aventurile amoroase ale soțului ei, mai ales că este obișnuită cu acest aspect încă de pe vremea în care erau formau un cuplu.

Nu, soț și soție nu vom mai fi. Părinți, bineînțeles. Am depășit de mult acest moment, încă din timpul căsătoriei. Pentru că de asta am și vrut divorțul, ca el să își vadă de viața lui și să fie fericit cu cine își dorește. Nu mă afectează, fiecare avem o viață și trebuie sa o respectăm.

Eu i-am respectat viața încă soțului meu. El nu a făcut același lucru pentru că dacă îmi respecta dorințele nu am fi ajuns aici. Am făcut o greșeală, mi-o asum, dar am mers înainte pentru copiii noștri, pentru că mi-am dorit o căsnicie, o familie.„, a mai spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Gabi Bădălău are în acest moment o relaţie cu Bianca Drăguşanu, care a confirmat că vor face nuntă în curând. „Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit!”.

Bianca Drăguşanu a mai fost căsătorită cu Victor Slav şi Alex Bodi şi are o fetiţă din mariajul cu fostul prezentator al rubricii meteo de la Pro TV. Gabi Bădălău este în proces de divorţ cu Claudia Pătrăşcanu, cu care are doi băieţi.