Claudia Pătrășcanu a trecut peste divorțul de Gabi Bădălău și are planuri mari pentru 2023. Care este cea mai mare dorință a vedetei: ”Intuiția mea este că se poate”

Claudia Pătrășcanu este hotărâtă mai mult ca oricând să deschidă un nou capitol în viața sa. Artista a dezvăluit că în 2023 își dorește să rămână însărcinată.

05 ian. 2023, 19:16
Claudia Pătrășcanu a trecut peste divorțul de Gabi Bădălău și are planuri mari pentru 2023. Care este cea mai mare dorință a vedetei: ”Intuiția mea este că se poate”
Claudia Pătrășcanu a trecut peste divorțul de Gabi Bădălău și are planuri mari pentru 2023

Claudia Pătrășcanu a trecut peste divorțul de Gabi Bădălău și are planuri mari pentru 2023. Claudia Pătrășcanu a renăscut din propria cenușă, după divorțul de Gabi Bădălău și este hotărâtă să o ia de la capăt.

Citește și Claudia Pătrășcanu nu se mai ascunde de Gabi Bădălău! Cântăreața s-a afișat alături de un bărbat misterios

Claudia Pătrășcanu a trecut peste divorțul de Gabi Bădălău și are planuri mari pentru 2023

Artista a dezvăluit pe rețelele de socializare că are planuri mari pentru anul 2023 și este hotărâtă să le îndeplinească dorința copiilor săi de a avea un frățior.

Mai mult, Claudia Pătrăscanu a mărturisit că pe lista cu dorințele pentru anul 2023 se află și dragostea.

Vedeta vrea să își găsească liniștea în brațele unui bărbat de încredere, puternic, care să îi fie cel mai bun prieteni și să o facă fericită.

„Anul acesta, eu am uitat să mi pun dorințe, dar copiii mei au făcut-o pentru mine.? Știu doar că am câteva obiective de atins, că voi ajunge exact unde mi-am propus și asta pentru că pot.?? (…) Dacă dorința copiilor mei este de a avea un frățior?, intuiția mea este că se poate, dar tot cu voia Domnului.

Clar am alte obiective, nu doresc să le fărâm dorința, doresc doar să aștept și să urmez calea cea mai dreaptă în alegeri.?

Să fie acel om bun, bărbat adevărat, de încredere și puternic. Un om hotărât, să avem lucruri în comun și să-mi fie cel mai bun prieten.? Capacitatea de a-și asuma responsabilitatea este un alt semn al unui om puternic”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Claudia Pătrășcanu pare că iubește din nou!

De curând, vedeta a lăsat loc de interpretări, după ce s-a afișat alături de un bărbat pe rețelele de socializare.

Mai exact, fosta soție a lui Gabi Bădălău s-a fotografiat în timp ce se află în mașină, dar nu singură, ci alături de bărbat misterios.

Dacă fostul ei soț și-a asumat relația cu Bianca Drăgușanu, se pare că și artista este gata să facă același lucru și să nu își mai ascundă relația.

Claudia Pătrășcanu este foarte activă pe Instagram, acolo unde postează destul de des. Recent, cântăreața a postat un story în care apare un bărbat care conduce o mașină, iar ea stă în dreapta lui.

Citește și Claudia Pătrăşcanu nu vrea să achite factura la curent. Vedeta trebuie să plătească o sumă imensă