Claudia Pătrăşcanu nu vrea să achite factura la curent. Vedeta trebuie să plătească o sumă imensă

Claudia Pătrășcanu, fosta soţie a lui Gabi Bădălău, a primit o factură uriaşă la energie electrică, pe care refuză să o pătească. Vedeta trebuie să achite 1.700 de lei, deşi până acum plata nu depăşea 200 de lei lunar.

20 dec. 2022, 17:33
Claudia Pătrăşcanu nu vrea să achite factura la curent. Vedeta trebuie să plătească o sumă imensă
Claudia Pătrăşcanu nu vrea să achite factura la curent. Vedeta trebuie să plătească o sumă imensă

Claudia Pătrăşcanu nu vrea să achite factura la curent. Vedeta nu înțelege cum s-a putut ajunge la o astfel de sumă, mai ales că locuiește într-o casă bine izolată. În plus, nu este vorba nici de o regularizare, în condițiile în care acest lucru se va întâmpla de abia la începutul anului viitor.

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu, acuzaţii dure la adresa lui Gabi Bădălău și după divorț. „Care e problema lui dacă aș avea o relație cu un om minunat, bun și sufletist?”

„Mi-au venit 1.700 de lei, în condițiile în care eu din luna octombrie stau cu centrala, eu nu fac economie datorită faptului că avem copii. Avem și o casă foarte bine făcută, e destul de călduroasă, din octombrie am dat drumul la căldură, dar nu are legătură. Cam astea sunt strategiile, cam așa vom învăța să trăim dacă nu facem ceva noi, populația”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru SpyNews.

Citeşte şi: Cum și-a sărbătorit Claudia Pătrășcanu fiul cel mare, care seamănă leit cu Gabi Bădălău. Ce a făcut încă de la primele ore ale dimineții

Fosta soție a lui Gabi Bădălău a precizat că nu este dispusă să plătească niciun ban fără o explicație! „Nu o voi plăti, clar. Vreau să mi se dea explicații pe ce, cum, în condițiile în care mai mult de 200 de lei n-am plătit, nu am consumat mai mult. Nu plătesc, îi sfătuiesc și pe ceilalți să nu plătească, să vedem ce se va întâmpla, că fără căldura nu ne vor lăsa!”, a mai spus Claudia Pătrășcanu, care le-a recomandat și altor români să facă același lucru, în cazul în care se trezesc cu facturi la fel de mari, deși consumul nu diferă cu mult de  la o lună la alta.