Claudia Pătrășcanu nu se mai ascunde de Gabi Bădălău! Cântăreața s-a afișat alături de un bărbat misterios

Claudia Pătrășcanu, fosta soţie a lui Gabi Bădălău, s-a afișat recent alături de un bărbat misterios. Cântăreața vrea să lase în urmă trecutul și să își refacă viața după divorț.

28 dec. 2022, 17:12
Claudia Pătrășcanu nu se mai ascunde de Gabi Bădălău! Cântăreața s-a afișat alături de un bărbat misterios

Claudia Pătrășcanu pare că iubește din nou! De curând, vedeta a lăsat loc de interpretări, după ce s-a afișat alături de un bărbat pe rețelele de socializare.

Mai exact, fosta soție a lui Gabi Bădălău s-a fotografiat în timp ce se află în mașină, dar nu singură, ci alături de bărbat misterios.

Citiți și: Cum și-a sărbătorit Claudia Pătrășcanu fiul cel mare, care seamănă leit cu Gabi Bădălău. Ce a făcut încă de la primele ore ale dimineții 

Dacă fostul ei soț și-a asumat relația cu Bianca Drăgușanu, se pare că și artista este gata să facă același lucru și să nu își mai ascundă relația.

Claudia Pătrășcanu s-a fotografiat cu iubitul său în mașină

Claudia Pătrășcanu este foarte activă pe Instagram, acolo unde postează destul de des. Recent, cântăreața a postat un story în care apare un bărbat care conduce o mașină, iar ea stă în dreapta lui.

Gabi Bădălău a mărturisit, în exclusivitate pentru spynews.ro, că nu a ajuns la o înțelegere în privința domiciliului celor doi copii.  Fiul politicianului din Giurgiu spunea că i-a promis fostei soții și copiilor că se va ocupa de tot ce au nevoie cei mici, doar ca artista să se mute de la Constanța în București.

Omul de afaceri susținea atunci că fosta soție nu va pleca prea ușor din Constanța, deoarece și-a refăcut viața alături de un bărbat căsătorit. În urmă cu câteva zile, cântăreața a spus că prima dată le va spune copiilor dacă va avea o nouă relație și că își va asuma legătura.

În luna noiembrie, Claudia spunea că este urmărită de oameni angajaţi de fostul ei soţ.

„Nu mai vreau să merg la poliție, nu mai vreau nimic, vreau doar liniște, dar nu înțelege sub nicio formă. Nu-mi explic de ce în continuare îmi oferă coșmar și mie, și copiilor. Nu pot liniștită să merg cu ei undeva că hop, unul după mine! Pe autostradă la fel, n-am voie să muncesc, n-am voie să fac nimic. N-am voie să muncesc pentru copii, n-am voie să-mi văd de viața mea, să fiu fericită, n-am voie să fiu cu nimeni, n-am voie să fac nimic din punctul lui de vedere. Nu-mi explic de ce trimite două mașini după mine”, spunea Claudia Pătrășcanu.

Citiți și: Claudia Pătrășcanu, acuzaţii dure la adresa lui Gabi Bădălău și după divorț. „Care e problema lui dacă aș avea o relație cu un om minunat, bun și sufletist?”