Claudia Pătrășcanu, adevărul despre relația avută cu Lucian Mitrea. Artista a recunocut tot: „A fost cea mai frumoasă perioadă”

Claudia Pătrășcanu, adevărul despre relația avută cu Lucian Mitrea. Artista este foarte bună prietenă cu Andreea Bănică, implicit și cu soțul acesteia, care, în urmă cu foarte mulți ani, a impresariat trupa Exotic, care era formată dintre Julia, Claudia și Andreea Bănică.

01 mart. 2023, 08:43
Claudia Pătrășcanu, adevărul despre relația avută cu Lucian Mitrea. Artista a recunocut tot: „A fost cea mai frumoasă perioadă”
Claudia Pătrășcanu, adevărul despre relația avută cu Lucian Mitrea

Claudia Pătrășcanu, adevărul despre relația avută cu Lucian Mitrea. Vedeta a făcut parte din trupa Exotic, care, la acea vreme, a avut un real succes. Însă, la un moment dat, fetele s-au separat, Andreea Bănică s-a unit cu Cristina Rus, formând Blondy, iar Claudia a rămas cu Julia pentru o perioadă de timp.

Claudia Pătrășcanu, adevărul despre relația avută cu Lucian Mitrea

A fost cea mai frumoasă perioadă din tinerețea mea, chiar foarte frumoasă. A fost momentul în care era diferit totul. Oamenii, fani adevărați. Când apăream pe scenă, chiar mă simțeam artist. Era frumoase pe atunci. Timpul a trecut, se schimbă totul, și fizionomia, acum am 42 de ani, atunci aveam 19 ani. După Exotic ne-am despărțit și am mers la drum cu Julia.

Aveam concerte multe. Cred că și miercurea cântam. Eram epuizate la maxim. Ne certam cu Lucian, managerul nostru, i-am zis:`Mai ușor cu concertele, nu mai facem față`! Eu leșinam pe scenă, Andreea avea și ea probleme cu oboseala. Eram foarte extenuate. Adormeam în mașină. Acolo dormeam, acolo ne trezeam. Ne mai întâlneam în turneele acelea vechi cu L. A., cu Valahia, cu Andre”, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu în podcastul „Tare de tot, cu Viorel Grigoroiu”.

Citește și: Cum se înțeleg, de fapt, Claudia Pătrășcanu și fosta soacră. Cum o tratează mama lui Gabi Bădălău pe aceasta: „Am fost jignită într-un hal în care nu m-a mai jignit nimeni”

Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat o super vilă la malul mării

Claudia Pătrășcanu a avut parte de ani zbuciumați din cauza scandalului de divorț cu Gabi Bădălău. Chiar dacă i-a fost extrem de greu, artista nu s-a lăsat și a muncit din greu pentru binele copiilor ei.

A cântat, a mers la evenimente, s-a străduit, iar, în cele din urmă, și-a văzut visul cu ochii. Și-a achiziționat o super vilă la Constanța, orașul ei natal. Artista a împărtășit primele imagini cu fanii ei, pe rețelele sociale.

Noua achiziție a constat-o o avere, însă fiecare ban a meritat, pentru că noua locuință arată într-un mare fel. Este mare, modernă, spațioasă, perfectă pentru ca ea și băiețeii ei să se simtă perfect.