Cum se înțeleg, de fapt, Claudia Pătrășcanu și fosta soacră. Cum o tratează mama lui Gabi Bădălău pe aceasta: „Am fost jignită într-un hal în care nu m-a mai jignit nimeni”

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre adevărata relație dintre ea și fosta soacră. Vedeta ar fi fost jignită chiar în fața copiilor.

21 ian. 2023, 22:13
Cum se înțeleg, de fapt, Claudia Pătrășcanu și fosta soacră. Cum o tratează mama lui Gabi Bădălău pe aceasta: „Am fost jignită într-un hal în care nu m-a mai jignit nimeni”
Cum este tratată Claudia Pătrășcanu de fosta soacră

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că fosta soacră o jignește în mod continuu de când nu mai este împreună cu fiul ei, Gabi Bădălău. Copiii vedetei au venit acasă plângând după ce bunica lor ar fi vorbit urât de mama Claudiei.

Ea și Gabi Bădălău au trecut printr-un divorț plin de scandaluri, iar tensiunile dintre cei doi nu s-au terminat nici după despărțire. Mama afaceristului vorbește foarte urât despre aceasta, iar copiii sunt cei mai afectați. Claudia Pătrășcanu nu acceptă deloc acest comportament, mai ales după ce unul dintre băieții săi a venit acasă plângând după ce a auzit cum se vorbește despre bunica sa maternă.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a trecut peste divorțul de Gabi Bădălău și are planuri mari pentru 2023. Care este cea mai mare dorință a vedetei: ”Intuiția mea este că se poate”

Vedeta își dorește ca foștii socri să aibă un comportament adecvat, cel puțin de dragul nepoților pe care i-a oferit acestora.

„Nu am să accept niciodată ca acești doi copii să asculte înjurături de la bunică, să vină și să plângă cel mic cum bunica a făcut-o pe mămăița, care m-a ajutat în creșterea lor. Au fost câteva înregistrări, cu dumneaei, cât și cu toți care înjurau ca la ușa cortului. Eu nu sunt genul, nu mă interesează. 

Îți place să vorbești așa, îți ofer exact ce meriți. Eu sunt cea care le-am dăruit doi nepoți, nu mai avem treabă, dar să-i ascultați pe acești copii. Orice s-ar întâmpla în viață și oricâte ar spune de rău despre mine, eu vreau să vadă copiii”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Citește și: Gabi Bădălău, mărul discordiei dintre Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor. Cele două dive au rupt orice legătură

Totuși, aceasta nu le interzice copiilor să meargă la bunici, ba chiar îi susține pe aceștia să petreacă timp împreună.

„Nu le-am interzis niciodată, le-am spus să meargă și văd cât de rău se vorbește despre mine. Nu o să fie bine, nu pentru mine. Nicholas a venit zilele trecute și a început să plângă când a văzut-o pe mama. Ne-a spus cum a fost jignită mama de către cealaltă bunică, asta doare. Eu am fost jignită de față cu copiii, acum două săptămâni, într-un hal în care în care nu m-a mai jignit nimeni. Eu am un tată mort de la 15 ani, eu încă trăiesc prin el”, a mai spus ea.