Claudia Pătrășcanu aruncă bomba! Artista se retrage la mănăstire: „Fiecare face ce simte!” Motivul pentru care a luat această decizie

Claudia Pătrășcanu a luat o decizie care i-a șocat pe internauți. Vedeta își dorește să se retragă la mănăstire, iar motivul este unul cu totul aparte. Iată ce a determinat-o să ia această decizie radicală.

21 nov. 2023, 14:46
Claudia Pătrășcanu aruncă bomba! Artista se retrage la mănăstire: „Fiecare face ce simte!” Motivul pentru care a luat această decizie
Claudia Pătrășcanu aruncă bomba! Artista se retrage la mănăstire: „Fiecare face ce simte!” Motivul pentru care a luat această decizie

La vârsta de 45 de ani, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre dorința de a se retrage într-o mânăstire în timpul Postului Crăciunului. Artista intenționează să petreacă această perioadă în liniște monastică, respectând cu strictețe tot ceea ce înseamnă postul. Ea și-a explicat hotărârea de a se depărta pentru o perioadă de mediul său obișnuit de acasă și a comunicat cu sinceritate exact ceea ce simte.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri emționante despre relația cu Dumnezeu: „eu fără El nu pot să respir”

„Fiecare face ce simte și cum simte. Pentru mine, postul clar înseamnă postul acela, cu totul și cu totul altfel, nu știu, cu sufletul, cu gândul, nu doar postul cu mâncare… să ai sufletul curat, să nu te gândești la nimic rău, să nu ai dușmănii cu nimeni, să nu vorbești urât pe nimeni, să nu bârfești și sunt multe, multe. Și atunci, pentru mine acest post pe care cred că îl voi ține cu siguranță, n-am ținut niciodată un post cap coadă…Tocmai pentru acest aspect, tot timpul s-a întâmplat și asta facem, trăim printre oameni, și ca să ții post curat trebuie să nu mai trăiești printre oameni, să te duci exact cum am citit eu în Sfânta Biblie, să te retragi în munți, la o mănăstire, să ții un post departe de oameni, pentru sufletul tău și în primul rând pentru Dumnezeu… cu rugăciuni, să te trezești la 12 noaptea, să te trezești la 4 dimineața și să faci rugăciuni”, a spus vedeta, potrivit Spynews.

Pentru Claudia Pătrășcanu, postul reprezintă mai mult decât abstinența de la anumite produse și alimente. Artista este conștientă de aspectele spirituale ale acestuia și de modificările sufletești pe care trebuie să le faci în această perioadă sfântă.

„Așa să ținem postul, doar să nu mâncăm lactate, să nu mâncăm carne… Asta înseamnă pentru mine post. Înseamnă să fii tu cu tine bine sufletește și cu cei din jurul tău.Nici măcar să nu asculți ce vorbesc alții de rău. N-aș vrea să fiu judecată sau fiecare face cum simte și ceea ce simte. Aș vrea să mă retrag undeva într-o mănăstire pe care am s-o aleg tot cu sufletul și să postesc cu adevărat acolo, uite îmi vine să plâng. Așa văd eu postul!”, a mărturisit cântăreața.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a ajuns la capătul puterilor în scandalul cu Gabi Bădălău. Cei doi se întâlnesc din nou în instanță: „Nu putem trăi așa. Nu pot să înțeleg, pur și simplu”