Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri emționante despre relația cu Dumnezeu: „eu fără El nu pot să respir”

Claudia Pătrășcanu afirmă că reușita ei în viață nu ar fi fost posibilă fără Dumnezeu, care a fost alături de ea în fiecare moment și a contribuit la construirea unei vieți frumoase.

18 nov. 2023, 10:44
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri emționante despre relația cu Dumnezeu: „eu fără El nu pot să respir”
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri emționante despre relația cu Dumnezeu: „eu fără El nu pot să respir”

Claudia Pătrășcanu a crezut mereu în Dumnezeu, și indiferent de dificultățile pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului, care nu au fost deloc puține, și-a păstrat credința. Artista a mărturisit că le-a transmis aceste valori și copiilor de la o vârstă fragedă și consideră că așa a putut să facă față tuturor provocărilor.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a ajuns la capătul puterilor în scandalul cu Gabi Bădălău. Cei doi se întâlnesc din nou în instanță: „Nu putem trăi așa. Nu pot să înțeleg, pur și simplu”

„Nu ne-am mutat înainte de a fi binecuvântată. L-am adus pe părintele sufletul meu, așa cum îmi place mie să îi spun, și ne-a făcut sfeștanie, ne-a binecuvântat casa și de atunci e liniște. Parcă de atunci vin lucruri frumoase și bune în viața mea. Fără Dumnezeu nu aș fi putut să reușesc și nu reușesc”, a declarat Claudia Pătrășcanu, într-un interviu acordat pentru Star Matinal

Referitor la acest subiect, Claudia Pătrășcanu a adăugat: „Eu sunt cu Dumnezeu, copiii sunt cu Dumnezeu, iar eu fără El nu pot să respir. E înaintea tuturor în viața mea și eu cred că toate lucrurile astea bune s-au întâmplat în viața mea (…) De asta se întâmplă atât de multe lucruri frumoase în viața mea, de aceea am și liniște”.

Claudia Pătrășcanu afirmă că este o femeie cât se poate de împăcată, deși a trecut printr-un divorț destul de tumultos de Gabi Bădălău. Artista a explicat că este focusată pe aspectele profesionale ale vieții, dar și pe timpul pe care îl petrece alături de copiii ei.

„Mă axez mult pe muncă și pe proiectele noi. În vacanțe am fost. Am fost în Germania cu copiii, la Europa Park și vrem să ne reîntoarcem peste câțiva ani, când se vor face băieții mai mari. A doua vacanță a venit neprevăzută, am plecat cu nașii în Turcia o săptămână, copiii au stat doar în piscină. Practic, aceste vacanțe au fost doar ale lor. Eu m-am ocupat ca ei să fie fericiți. Timp să stau la soare anul ăsta, chiar mă gândeam, că niciun an nu a fost așa. O singură dată am făcut plajă la mare. Eu, fata de la mare, înțelegi? Când locuiești la mare, nu mai ești așa dornic să te duci. Mai ales că, la noi, în România, este totul foarte scump. Din cauza asta preferă mulți români să plece în Turcia sau în Grecia. Acesta e turismul la noi. Eu sunt norocoasă. Mănânc acasă, nu merg la restaurante!”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după despărțirea dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu