Claudia Pătrășcanu, de urgență la spital, în Turcia. Ce a pățit artista: „Vai de capul meu”

Claudia Pătrășcanu, de urgență la spital, în Turcia. Artista a plecat în vacanță, în Antalya, cu cei doi băieți pe care îi are cu Gabi Bădălău. Nici bine nu au aterizat, că bruneta a avut nevoie de intervenția medicilor, după ce a acuzat dureri mari la o ureche.

07 aug. 2023, 18:23
Claudia Pătrășcanu, de urgență la spital, în Turcia. Ce a pățit artista: „Vai de capul meu”
Claudia Pătrășcanu, de urgență la spital, în Turcia

Claudia Pătrășcanu, de urgență la spital, în Turcia. Bruneta a întâmpinat probleme de cum a ajuns în Antalya și, din păcate, a trebuit să meargă la o unitate spitalicească, pentru a primi îngrijiri medicale, după cum le-a împărtășit fanilor ei din social media.

Citește și: Cine este bărbatul cu care s-a afișat Claudia Pătrășcanu. A reușit vedeta să își refacă viața? „Nu voi ascunde…”

Claudia Pătrășcanu, de urgență la spital, în Turcia

Am întâmpinat și câteva mici probleme să zic, pe care le-am trecut, și mulțumesc lui Dumnezeu! Am stat în spital aici, în Antalya.Vai de capul meu ce am pățit, dar nu am vrut să îmi stric nici mie vacanța, nici copiilor. Și de data aceasta, Dumnezeu așa mă ajută de fiecare dată și mă ridică.

Nu vreți să știți că imediat cum am aterizat, am avut niște probleme cu urechea, cred că de la presiunea din zbor mi s-a fisurat timpanul și am ajuns de urgență la spital aici, în Antalya. Am cunoscut o doamnă doctor atât de bună (…) M-au pus imediat pe antibioic, am stat o noapte internată într-un spital privat, a doua zi am continuat cu antibioticele, șapte zile o să iau, dar sunt bine”, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu, pe Instagram.

Claudia Pătrăşcanu, primele declaraţii despre noul iubit

Cântăreața trăiește din nou o frumoasă poveste de iubire, după o perioadă grea, plină de scandaluri, legate de divorţul de Gabi Bădălău. Artista a surprins pe toată lumea şi a publicat o fotografie în care apare mâna noului ei partener de viață.

N-am să fac din viața mea privata și din viața mea cea nouă o poveste tabu. Vreau să-mi trăiesc viața in liniște și armonie, exact așa cum mi-am dorit mereu. N-am să permit nimănui să mi-o mai deranjeze și pentru tot ce primesc sau trăiesc îi mulțumesc doar lui Dumnezeu!”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Bruneta susține că, de fiecare dată, Dumnezeu a fost alături de ea și i-a oferit tot ce a fost mai bun: „Dumnezeu îți da mereu după suflet, fapte și intenții. El nu uită niciodată! Trebuie doar să ai răbdare și credință, iar când te aștepți mai puțin sau nu te aștepți deloc, atunci se așterne și liniștea: înveți iar sa râzi, să vezi pe unde mergi, să privești înainte, să simți altfel, să iubești. Se numește renaștere, precum Pasărea Pheonix!”.