Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesajele de la Gabi Bădălău. Ce îi scria acesta: „Îmi pare rău de mor! Am greșit. Hai să fim bine de acum încolo. Ești minunată și unică”

Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesajele de la Gabi Bădălău. Războiul dintre cei doi continuă și se joacă foarte dur. După ce afaceristul a făcut-o cu ou și cu oțet pe mama copiilor, aceasta i-a răspuns, postând o parte dintre mesajele trimise de el.

10 feb. 2024, 22:25

Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesajele de la Gabi Bădălău. Artista a făcut o serie de acuzații grave la adresa fostei soacre și spunea că ea este cea care le-a distrus căsnicia. După ce a auzit declarațiile făcute de fosta lui soție, afaceristul a intervenit și și-a apărat familia.

Citește și: „Poezia” scandaloasă pe care fosta soacră a Claudiei Pătrășcanu le-a dat-o copiilor să o spună mamei lor

Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesajele de la Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu s-a enervat și mai rău și a postat mai multe mesaje primite de la tatăl copiilor săi, în care o ruga să-l ierte și îi spunea că este o mamă minunată pentru cei doi băieți pe care îi au împreună.

Ai fost cel mai corect om… perfect nu. Îți mulțumesc pentru tot”, „Una peste alta ești o femeie minunată, mama perfectă”, „Iartă-mă! Sunt extrem de obosit, nervos, supărat, terminat. Poate sunt irascibil… Dar dacă îți zic ceva… să mă crezi, că e groasă rău de tot! Azi am luat o pungă de medicamente”, „Sunt foarte, foarte rău. Îmi pare rău de mor! Sunt dărâmat psihic”, „Iartă-mă! Am greșit. Hai să fim bine de acum încolo. Ești minunată și unică” sunt o parte dintre mesajele pe care Gabi Bădălău i le trimitea fostei sale soții.

Da, e mesajul tău… cel care joci teatru ieftin și mă denigrezi fără să realizezi esențialul problemei pe care trebuie să o rezolvi! De o săptămână faci asta continuu! Între timp, am rămas același om corect, iar adevărul iese întotdeauna la suprafață, trebuie doar să ai răbdare!

Între timp, nu m-am schimbat cu nimic… sunt aceeași mamă minunată, perfectă! Dar ai uitat și de mesajul ăsta, bine că rămân negru pe alb! Acum îmi aduci denigrări nejustificate! (…) De ce ai vrea să trimiți o mamă minunată la Obregia?”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram.