Războiul replicilor. Claudia Pătrășcanu, atac dur la adresa Biancăi Drăgușanu: „Eu știu ce caută ea, ea caută circ, viața prin presă, prin scandal, se agață de oricine, de orice”

Schimb dur de replici între Bianca Dăgușanu și Claudia Pătrășcanu. Se pare că, orice s-ar zice, în final, bărbații chiar bagă zâzanie între femei. Claudia Pătrășcanu a fost nevoită să ofere replică în războiul cu diva blondină. Cântăreața a explicat că și-ar dori ca fiecare să rămână în pătrățica ei.

24 ian. 2023, 11:27
Războiul replicilor. Claudia Pătrășcanu, atac dur la adresa Biancăi Drăgușanu: „Eu știu ce caută ea, ea caută circ, viața prin presă, prin scandal, se agață de oricine, de orice”
Claudia Pătrășcanu atac dur la adresa Biancăi Drăgușanu

Duelul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrscanu este la cote maxime! Acest nou episod a pornit de la un interviul Claudiei Pătrășcanu pentru Antena Stars care a enervat-o la culme pe actuala fostului ei soț. Bianca nu a putut șă se abțină și a avut o serie de remarci cât se poate de tranșante la adresa fostei soții a lui Gabi Bădălău. Replica Claudiei nu a întârziat să apară. Iată ce spune Claudia Pătrășcanu după ce Bianca Drăgușanu a jignit-o.

În urmă cu o săptămână cântăreața a decis să vorbească deschis și direct despre actuala iubită a fostului ei șot, într-un interviu Antena Stars, iar Bianca Drăgușeanu nu a reușit să ignore replicile dure ale Claudiei. Blonda a scos tot arsenalul din dotare și a replicat cât se poate de acid. În acest context, Claudia Pătrăscanu a comentat că ea ar prefera ca fiecare să stea în pătrățica ei.

„Nu vreau să intru în polemici cu omul acesta. Eu ce am avut de spus a fost legat de ceea ce ține de copiii mei, ce își doresc ei, ce simt ei și sunt singura care are dreptul să vorbească despre copiii mei, eventual și Gabi că e tatăl lor. Eu nu am nimic de împărțit cu această femeie, eu cred că ea trebuie să stea în pătrățica ei, eu în pătrățica mea. Eu sunt singurul om care vorbește despre copiii mei, despre ceea ce simt ei, eu nu am jignit-o, eu n-am zis absolut nimic. Nu știu de ce mă tot jignește, nici nu-mi pasă, vreau să stau departe”, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Citește și: Bianca Drăguşanu schimbă foaia în relaţia cu Gabi Bădălău: „Vreau să am ceva doar al meu. Nu simt nevoia să mă justific”

Bianca Drăgușeanu susține că de fapt Claudia Pătrășcanu este geloasă pentru faptul că s-a cuplat cu Gabi Bădălău, fostul ei soț, pe de altă parte cântăreața susține că nu are motive de gelozie sau frustrare deoarece mariajul a fost încheiat de ea, nu de Bădălău.

„Nu Gabi s-a despărțit de mine în viața aceasta ca eu să fiu geloasă pe vreo femeie din viața lui sau să fiu frustrată, termenii aceștia nu-i înțeleg și nu au legătura cu mine. Eu m-am separat de Gabi, eu n-am mai vrut să am o relație cu Gabi, o căsnicie cu Gabi, nu el m-a lăsat pe mine, eu l-am lăsat pe Gabi”, a zis ea.

Cântăreața este de părere că Bianca Drăgușanu este în permanență pusă pe scandal  și este dispusă să-l obțină prin orice mijloace. De asemenea, cântăreața a subliniat că ceea ce Drăgusanu nu înțelege este că va exista în permanență o legătură între ea și Gabi Bădălău prin prisma copiilor. Mai mult, aceasta a subliniat că niciodată nu a avut confruntări cu vreo femeie din viața unui bărbat și nici nu își dorește să aibă.

„Eu știu ce caută ea, ea caută circ, eu nu caut circ, spre deosebire de ea. Cred că s-a și văzut că de fiecare dată în atâția ani toate ieșirile acestui om pe post sau mediatic au fost legate de bărbați sau de femeile din viața bărbaților. Eu n-am avut astfel de confruntări, astfel de situații niciodată. Eu nu m-am certat cu nicio femeie din viața unui bărbat în viața asta, nici n-am avut vreo intenție vreodată cu cineva din viața fostului soț, iar eu cu Gabi vom avea tot timpul ceva de împărțit, iar această femeie n-a înțeles acest lucru, noi tot timpul vor avea ceva de împărțit pentru că avem acești doi copii minunați care își doresc să ne înțelegem că suntem părinții lor, să ne spunem un bună ziua, fiecare își gestionează viața cum știe mai bine”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu a mai adăugat despre Bianca Drăgușanu că se folosește de orice se poate agăța pentru a mai face scandal, iar recent a invitat-o public  la o confruntare directă. Claudia Pătrășcanu refuză categoric orice întâlnire cu Bianca Drăgușanu și spune că nu are de ce să stea lângă ea, după cât de mult a jignit-o în ultimii ani.

„Ea își gestionează viața prin presă, prin scandal, se agață de oricine, de căte ceva. Repet, n-am cum să am frustări vreodată sau gelozii pe cineva din viața cuiva, atâta timp cât eu n-am mai vrut să fiu cu persoana aceea, iar ce face ea pe la tv și zice că își dorește să se întâlnească cu mine pe la tv și să stăm fața în față, eu n-am să mă pun niciodată față-n față cu un om care pe mine m-a jignit, care m-a făcut în toate felurile, n-am nicio treabă cu ea, nu mă interesează”, mai spune Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu a explicat că este interesată strict de ceea ce are legătură cu copiii ei și evident ce persoane au micuții în prejma lor. Ea mărturisește că o persoană ca Bianca Drăgușanu nu are ce căuta lângă cei doi băieți ai săi, căci mărturisește că deja copiii au văzut atitudinea vedetei față de tatăl lor. Cântăreața a povestit că băieții ei au văzut cum Bianca Drăgușanu l-a înjurat pe tatăl lor și nici nu vor să o cunoască, tocmai din acest motiv.

„Pe mine mă interesează ce ține de copii, în prezența cui sunt copiii mei, educația lor, eu despre asta am vorbit, fiecare se manifestă cum consideră. Dacă ea știe să se manifeste prin bătăi, prin tot felul de ieșiri necontrolate, eu n-am cum să accept vreodată în viața asta să-mi văd copiii în preajma unui astfel de om, asta a fost problema mea, că doar o mamă sănătoasă la cap nu o să-și lase copiii să vadă cum cineva țipă la ei, cineva îi atinge, exclus așa ceva. Copiii mei au văzut cum tatăl lor a fost înjurat de ea, iar atunci copiii mei nu își doresc să o cunoască, nu vor să meargă în preajma ei, asta a fost situația”, mai spune Claudia Pătrășcanu.

Pătrășcanu susține că niciodată cei doi copii ai săi nu ar putea avea o legătură cu o persoană care le-a jignit mama de-a lungul timpului.

”Ea e lezată, dar nu știu de ce, e lezată că mi-am spus părerea despre copiii mei, sunt singura care am dreptul să-mi spun părerea despre copiii mei și nu permit nimănui să vorbească despre ei. Prin asta arată ceea ce este și ce scoate pe gură. Cum vreodată ar putea doi copii bine educați sau doi bărbați, în scurt timp, să aibă legături cu cineva care vorbește urât despre mama lor, nu știu care dintre noi amenință. Eu n-am nicio treabă să o ameninț, nu mă interesează de ea, chiar nu mă interesează. Pe mine mă interesează strict de copii”, a mai zis vedeta.

Claudia Pătrășcanu vrea liniște pentru ea și pentru copiii ei

Claudia Pătrășcanu nu se oprește aici, căci vedeta a ținut să reamintească faptul că deși Gabi Bădălău nu era un bărbat divorțat, ci încă însurat cu ea, Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu el și au avut o relație, deși în acte el era căsătorit. Vedeta mărturisește că o femeia demnă nu ar putea să facă acest lucru decât după ce bărbatul divorțează și își încheie toate socoteliile din mariajul de dinainte, punând accent pe faptul că Bianca Drăgușanu nu a făcut acest lucru.

”Repet, eu n-am frustări și nici gelozii, n-am luat bărbatul nimănui în viața asta și dacă stăm bine să ne gândim Gabi era căsătorit trei ani de zile și ea umbla cu un bărbat însurat. O femeie echilibrată și cu adevărat demnă așteptată până acel om divorțează și apoi, să nu intrăm în polemici că n-am de ce să fiu frustrată și geloasă în viața asta și mai ales pe cineva care nu e la un nivel cu mine. Referitor la ce vorbește ea, niciodată n-am cum să fiu față-n față pusă cu cineva care nu știe să vorbească cu mine și care efectiv îmi pune copiii într-o situație nu bună pentru ei, o situație delicată, nu știu dacă ea, cât Gabi”, a mai zis ea de Bianca Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu spune că nu are nimic cu Bianca Drăgușanu, ci o deranjează foarte tare însă caracterul pe care vedetă îl are și comportamentul ei. Ea susține că nu o interesează ce relație ea cu Gabi Bădălău, însă nu vrea să vadă un comportament agresiv în preajma copiilor ei. Cântăreața susține că jignirile pe care Bianca Drăgușanu i le-a adus sunt stradale și precizează că diva nu știe altceva să facă decât să jignească toate femeile din viața bărbaților ei.

”Dorința ei acum e să fiu față-n față cu ea pe o canapea la o emisiune, nu se va întâmpla lucrul acesta. Eu n-am nimic cu ea, pe mine nu mă deranjează ea ca om, mă deranjează caracterul ei, ieșirile ei, viața ei pe care a trăit-o și pe care o trăiește și comportamentul vis-a-vis de copiii mei și de tatăl copiilor mei în preajma copiilor. Ei se pot omorî, pot face ce vor ei, dar nu în fața copiilor mei. N-am cum să accept și poate asta e durerea ei. Eu n-am cum să accept și nici copiii când văd că tatăl lor e jignit. Nu am nimic cu ea, pe mine caracterul omului mă deranjează, iar dacă văd că un om are un caracter de speriat, atunci încerc să mă retrag și să nu intru în conflicte. Jignirile pe care ea mi le adresează sunt efectiv stradale, nu știu de ce zonă a pământului ăstuia, nu cred că există așa ceva. Altceva în afară să jignească mai știe? Cred că a jignit toate femeile din viața bărbaților ei, ea practic cu toate femeile a avut o problemă, ea are o problemă cu ea, nu cu altcineva”, a mai spus ea.

Citește și: Gabi Bădălău, mărul discordiei dintre Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor. Cele două dive au rupt orice legătură