Claudia Pătrășcanu, primele imagini cu noua casă. Cum arată vila de lux în care s-a mutat împreună cu copiii

Claudia Pătrăşcanu are motive de bucurie. Vedeta a petrecut prima noapte în noua locuinţă, în care s-a mutat împreună cu copiii. Este vorba despre o vilă de lux, cu etaj, construcţia acesteia fiind, în sfârşit, finalizată.

22 mai 2023, 18:14

Claudia Pătrăşcanu a petrecut prima noapte în noua locuinţă, în care s-a mutat împreună cu copiii. Cântăreaţa a dorit să împărtăşescă acest moment cu fanii săi.

”Prima dimineață în casa nouă. Sunt binecuvântată.”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram

Citeşte şi Dana Rogoz, apariție de senzație pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Cannes. „E un vis ce trăiesc!”

Noua casă a Claudiei este o vilă de lux, cu etaj, dotată cu toate accesoriile. Pereții casei au fost vopsiți în alb pe exterior, cu câteva detalii maro din lemn. De asemenea, locuinţa are o curte superbă, cu multă iarbă, flori și un spațiu amenajat unde poate să se relaxeze liniștită.

Citeşte şi Ce părere are Mihai Albu despre participarea Iuliei Albu la „America Express” : „ Eu mă ocup cu ceva. Ăsta e un show probabil pentru aceia care nu au serviciu”

Fostul soț al Claudiei, Gabi Bădălău,  s-a oferit să îi cumpere o locuință în București astfel încât să îi aibă pe copiii lui mai aproape și să nu ducă lipsă de nimic. Dar, Claudia susţine că totul a fost doar de ochii lumii şi că nu s-a pus problema, în mod real.

”El e obișnuit să tot cumpere așa, să cumpere oamenii. Gabi nu înțelege un lucru, că nici eu și nici copiii nu suntem obiecte, nu suntem de vânzare. Nu știu ce tranzacții vrea să facă Gabi, cred că din 2019 tot zice că le cumperă casă copiilor, nu s-a întâmplat niciodată lucrul acesta. Au fost doar vorbe și de ochii lumei și a presei”, a declarat Claudia Pătrășcanu