Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu, suflete pereche. Afirmaţia a fost făcută de un călugăr

Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu, suflete pereche. Cei doi s-au iubit timp de cinci ani şi am împreună doi băieţi. Nu au reuşit să rămână într-o relaţie foarte bună după despărţire, ambii îşi aruncă vorbe grele.

28 apr. 2023, 12:31
Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu, suflete pereche. Afirmaţia a fost făcută de un călugăr
Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu, suflete pereche

Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu, suflete pereche. Invitată în podcastul „În oglindă”, cântăreaţa a povestit cum a început povestea lor de dragoste. Afaceristul a curtat-o timp de câteva luni, pe rețelele sociale, și poate nici în ziua de azi nu ar fi fost împreună dacă nu intervenea o prietenă a ei.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu şi Claudia Pătrăşcanu, din nou în faţa instanţei. Ce spune avocata blondinei: „Nu e adevărat că s-au solicitat sume de bani”

Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu, suflete pereche

A doua lor întâlnire a fost la o mănăstire, unde au întâlnit un călugăr care le-a spus că sunt suflete pereche, potrivit declaraţiilor artistei.

Ieșisem dintr-o relație, eram singură de un an, el mă tot căuta. Nu avea numărul meu de telefon, îmi scria pe messenger și Facebook. Și tot îmi scria. Cred că 4 luni tot mi-a scris cu insistențe. Nu am dorit să îi dau numărul de telefon.

Cred că la început mi-a scris pentru că eram o persoană cunoscută. Era genul de persoană căreia îi plăceau femeile cunoscute. Și, acum realizez, cred că nu eram singura pe care o aborda.

În momentul în care el mi-a scris într-o zi, la mine era o prietenă și ea i-a răspuns în locul meu pentru că eram de un an singură  și nu mai voiam să ies. Mergeam la concerte, veneam acasă, liniștită… nu mă gândeam să îmi fac altă relație sub nicio formă.

Nu eram pregătită. Ea i-a răspuns în locul meu și cumva ne-am ciondănit atunci: De ce ai  făcut asta? Dragă, gata, ajunge  cu statul acasă la filme, dă-i o șansă omului, mi-a spus (..)

După 4 luni am acceptat cumva să mă văd cu Gabi, iar prima noastră întâlnire a fost ceva de genul: ne-am plimbat cu mașina. Ne-am dus până la Ploiești. El a venit cu două prăjituri. Am mâncat cu o linguriță  prăjiturile respective.

Apoi, a doua zi am fost împreună  la o mănăstire, la Ghighiu și acolo s-au întâmplat niște lucruri un pic ciudate pentru noi atunci. Dar au devenit reale. În momentul în care am ieșit din mănăstire ne-a oprit un călugăr și ne-a spus că vom rămâne împreună”, a mărturisit Claudia Pătrăşcanu.